Hvordan installere en Toto dobbel Flush toalett

March 24

Hvordan installere en Toto dobbel Flush toalett

Økende grad som husholdningsapparater kreves for å utføre mer effektivt, og med mindre innvirkning på miljøet. torsdag er intet unntak. Tradisjonelle toalettet er største daglig bruker vann i hjemmet, som gjør toalettet en tydelig startsted for vann besparelser. Dagens høy effektivitet toaletter (HETs) produserer vann besparelser over 50 prosent sammenlignet med tradisjonelle toaletter som bruker over tre gallons per flush. Den nyeste innovasjon i HETs er dobbelt-rødme toalettet, hvilke innrømmer flush med enda mindre vann når du fjerner flytende avfall bare. Dobbelt-rødme toilets, som Toto, redusere vannforbruket og produsere besparelser på vannet ditt regningen.

Instruksjoner

Forberedelse

•Rough-i avløpet til lokal VVS koder, for nye installasjoner. Mål grunnleggende avstand og vannforsyning klaring til sikre at de overholder din modell av toalett. Installere eller flytte vannforsyningen etter behov.

•Fjern den gamle voksen ringen og rusk fra avløpet flensen med sparkel, erstatning installasjoner. Skrape til metalloverflate er glatt, slik en vanntett passer for den nye ringen.

•Mark gulvet for boring. Avhengig av produsent og modell, vil du måtte bruke en gitt papir mal eller tørr passer en PVC-felle. Måle og justere malen eller PVC fellen slik at skruehull har samme avstand fra bak veggen. Bruker borekronen levert av produsenten for montering ankere, bore i gulvet til full bitdybden.

Installasjon

Sette inn en voksen ring på forberedt avløp flensen. Trykk jevnt og helt å oppnå en vanntett forsegling. Ikke bruk en ring som er skadet eller er bulkete. Hvis til enhver tid under installasjonen ringen er skadet eller fjernet, må den erstattes med en ny ring.

•Bolt PVC fellen på avløp flens (med voksen ring på plass) og montering anker, bruker en halvmåneformet fastnøkkel. Stram til en forsegling oppnås og PVC fellen ikke flytte. Over innstramming kan sprekke PVC fellen.

•Bolt den øvre (vannklosett) delen av toalettet til den nedre delen av (bollen), hvis modellen er en todelt modell. Noen modeller krever at uttaket slangen til vannforsyning kobles til toalettet på dette tidspunktet.

•Installer bollen på PVC fellen med forsiktighet. Trykk ned fast og stødig til bollen sitter. Hvis du må fjerne bollen og sette på plass det, erstatte voksen ring. Påføre bollen med de medfølgende skruene som fester vannrett til ankere nå under bollen. Ikke trekk. Se etter nivå. SHIM bollen for å oppnå. Ikke ikke dobbelt mellomlegg, fordi dette kan bryte vanntett segl. Med en skrutrekker, stram vannrett skruene i ankere til bollen er sikker.

•Caulk rundt bolle basis. Fest vannforsyning slangen på toalettet bruker inkludert koblingen mutteren, som er utformet for strammes for hånd bare. Må ikke strammes-det kan skade bollen. Koble den andre enden av vannforsyning slangen til vannforsyning ventilen, bruker en halvmåneformet fastnøkkel. Skru på vannet. Se etter lekkasjer og stram ved behov.

•Sett tank lokket til tanken. Noen modeller krever installasjon av dobbelt-rødme knappen mekanismen, som vanligvis er innebygd i lokket. Følg produsentens instruksjoner for lokket installasjon.

•Sett toalettsetet, ved hjelp av medfølgende sete bolter og gummi nøtter eller foringer. Hånd stram ved behov.