Hvordan installere en Toto Aquia II dobbel Flush toalett CST

January 19

Toto's Aquia II dobbel Flush CST toalett tilbyr Toto's Dual-Max rødme system, tillater brukeren å bytte mellom 1,6 gallon flush og 0.9 gallon flush. Todelt toalettet skiller seg fra tradisjonelle toaletter i enkelte tank og bolle funksjoner.

Verktøy som trengs

De grunnleggende verktøyene som trengs for å installere en Toto Aquia II dobbel Flush toalett CST er en skiftenøkkel, 12-tommers pipe skiftenøkkel, et nivå, tang, målebånd, skrutrekker, makt drill og en sparkel. For å installere toalettet på et tregulv, er en 3/32-tommers borekronen for grov i og en 11/64-tommers borekronen for montering blokken nødvendig. For å installere en betong og fl etasje, kan du bruke en 9/32-tommers borekronen for grove i, og en 11/32-tommers borekronen installere montering blokken.

Spesielle hensyn

I motsetning til tradisjonelle toaletter installeres Aquia II dobbelt tømme bollen på montering blokker som er godt festet til gulvet med skruer med ankere. I stedet for de vanlige skapet boltene som stikker fra bunnen av toalettet, inn skruer siden av bollen, sikre bollen å montering blokkene.

Tank installasjon

Når du installerer tanken på bollen allerede installert, fjerne påfyll rør og vri den øvre delen av tankens flush ventil mot klokken og løft det av. Skyv en gummi skive, og deretter en metall vaskemaskin på hver av tank-å-bolle bolter og installere bolter. Installere flush ventilen og påfyll røret.