Hvordan installere en termostat for en gassvarmekilde

December 25

Programmerbare Termostater kan hjelpe deg å spare opptil 33 prosent på månedlige regningene fordi deres energisparende funksjoner. Selv om du har en gassvarmekilde, kan du installere en programmerbar termostat og nyte disse fordelene. Gassen brukes til å drive varmeren skjer i HVAC enheten, ikke i termostaten, slik at prosessen å installere en termostat for en gassvarmekilde er den samme som for en elektrisk ovn.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren som gir strøm til HVAC-enheten. Hvis du lar det på mens du arbeider med termostat ledninger, er det mulig å blåse transformatoren som driver HVAC enheten.

•Skru eksisterende termostaten er sub-base fra muren som vil trekke termostaten av veggen.

•Løsne skruen terminalene der ledninger kobles på baksiden av termostaten. Litt løsne skruene vil tillate deg å enkelt fjerne ledninger holdt i de skruen terminalene.

•Mark plasseringen der nye termostat vil montere på veggen, bruke et nivå for å sikre det sitter nivå på veggen. Bruke en blyant for å merke stedene hvor du skal bore slik at du kan installere nye termostat.

•Bruk borekronen vedlagt i pakken med din montering forankring til pilot borehull på plasseringen du angav.

•Hammer din montering forankrer hullene pilot til leppe på slutten av montering ankeret er flush mot veggen.

•Koble ledninger ved hjelp av fargekodede ledninger systemet på baksiden av ny termostat. Røde kabelen kobles til den røde terminalen å skaffe strøm til varmeapparatet/air conditioner transformatoren. Den grønne ledningen kobles til grønne terminal å kontrollere viften og viften. Gule ledningen kobles til gul terminalen til makten klimaanlegget, og den hvite ledningen kobles til hvit terminalen til makten varmeapparatet.

•Drill skruer inn sub-base og til montering forankrer du installerte for å montere termostat på veggen.