Hvordan installere en Tankless varmtvannsbereder

October 21

Tankless vann varmeovner (også kalt behovsbetinget vann varmeovner eller øyeblikkelig varmtvannsberedere) har vært en stift i Europa og Asia i mange år, og de er nå blitt mer vanlig i Nord-Amerika. Tankless ovner er elektrisk eller gass drevet ovner som ikke har en lagringsplass tank (som det store flertallet av vann varmeovner vi er vant til). I stedet har de tankless varmtvannsberederen en vann press sensor som gjenkjenner når du slår på kranen varmt vann. Kaldt vann renner gjennom et rutenett i ovnen der den varmes raskt og renner deretter til trykk. Når du har stengt av vannet, slås varmeelementet til neste gang. Produsenter hevder du får energisparing på 20-30% i hjem bruker tankless varmeovner.

Instruksjoner

Et system

•Tankless systemer er tilgjengelig som enkelt sentrale systemer (å egentlig erstatte lagertankens varmt vann), eller som mindre enheter som kan installeres i nærheten hvor varmt vann etterspørselen finner sted (nær vaskemaskin for eksempel).

•Consider hvordan familien bruker varmt vann. En tappekran bruker vanligvis 75 gallons per minutt (gpm) mens en vaskemaskin eller oppvaskmaskin bruker ca 2.0 gpm. Hvis mer enn én av deg dusj på samme tid eller du vaske klær og retter samtidig, må en tankless Varmeapparat som kan produsere nok til å holde tritt med varmt vann-krav.

•Determine hva du vil ovnen å gjøre. Er det å tjene som et ekstra Varmeapparat for en enkelt bad eller som en total erstatning for eksisterende storage tank systemet?

•Understand hvordan tankless vann varmeovner er størrelse. Varmeovner er størrelse basert på deres evne til å produsere varmt vann på en gitt flow rate (gpm) pluss temperaturøkningen de kan produsere. Hvis innkommende vanntemperatur er 50 grader og vil varmt vann til 120 grader, må systemet kunne heve temperaturen 70 grader samtidig opprettholde din nødvendig gjennomstrømning.

Installere en Tankless vann oppvarming

•Manufacturer's anbefale deg en kvalifisert entreprenør installere varmtvannsberederen. Tankless systemer krever mye energi når de opererer og de fleste eksisterende boliger er ikke støtter dem uten endringer og oppgraderinger til deres elektrisk eller gass systemer.

•Låse av en dedikert krets er et minstekrav for elektriske tankless systemer. Tyngre gauge ledninger for krets tankless Varmeapparat anbefales også ofte.

•Modifisering til eksisterende gass ventilering systemer er ofte nødvendig å møte kravene av gass ovner brukes i tankless systemer.

Tips og advarsler

  • Bytte til tankless vann varme krever forberedelse på din del. Du må vurdere hvordan og når familien bruker varmt vann. Mest tankless vann varmeapparatet produsentens webområder gir informasjon om typiske vannforbruk som du kan bruke til å fastslå spesifikt hvordan du bruker varmt vann og beregne familiens unike behov.
  • Mens tankless systemer blir mer vanlig, er det fortsatt mange entreprenører som ikke er kjent med dem og deres spesialisert installasjonskrav. Pass entreprenøren du produsenten sertifisert.
  • Hvis din vannforsyning er fra et godt (i stedet for et kommunalt system) sjekk din vannføringen å sikre at det kan holde tritt med pågående vann etterspørselen.
  • Hvis at du ikke går tom for varmt vann betyr vil du ta lengre dusjer, kan du ende opp faktisk bruker mer energi og ikke høste alle fordelene fra å bytte til en tankless system.