Hvordan installere en taket sikkerhet anker

February 13

Taket sikkerhet praksis redusere risikoen for alvorlige skader av forhindrer fall fra taket. Taket sikkerhet ankere opprette en sikker punkt for deg å legge din sikkerhetssele eller livline mens du arbeider på taket. For et sikkert feste må ankeret knytte til rafter taket i stedet for taket selv. Du vil sannsynligvis måtte flytte ankeret mens du arbeider deg over taket, som du bør jobbe mer enn 4 fot i begge retninger forbi ankeret.

Instruksjoner

•IDENTIFY plasseringen av ankere på taket. Ideelt er på toppen av taket starter på 6 fot fra kanten av taket. Installere ankere hver 8 til 10 fot for største sikkerheten på taket.

•Kontroller at plasseringen av hver anker å sikre at det er over rafter i taket nedenfor. Ankeret må skrues inn rafter å fungere og holde vekten du faller. Sperrer eller takstoler spenner vanligvis fra 16 til 18 inches hverandre avhengig av alderen i ditt hjem og oppsett av taket.

•Plasser dobbel-stroppen anchor over toppen av taket slik at hver halvdel av ankeret er på begge sider av fjellet. Predrill hull for skruene som holder ankeret på plass. Hullene skal trenge gjennom taket vindsperre og sperrene.

•Skru ankere til plasser med opphold skruer. Ankeret er nå klar til å koble sikkerhets tau og sele til den.