Hvordan installere en Sump pumpe i et betonggulv

December 6

En oversvømmet kjelleren er et stort problem for mange huseiere. I tillegg til skade til personlige elementer i kjelleren, flom øker fuktighet, som gir et optimalt miljø for muggvekst. Installasjon av en sump pumpe grop gjør vann til å samle inn i pit til vannet er dype nok til å aktivere bryteren flyte og fjernes av en sump pumpe. Installere en sump pumpe i et betonggulv for å holde kjelleren tørr.

Instruksjoner

•Velg en beliggenhet nær veggen men fra elektrisk og VVS service å unngå risiko for skade på eiendom eller skade deg selv under installasjon av bunnpannen pumpen.

•Bruk et målebånd for å måle og markere et sted med en permanent penn fire tommer fra veggen der bunnpannen pumpen bassenget installeres. Mål vidden av sump bassenget og legge til åtte inches. Del to. Klipp et stykke streng til denne lengden. Plasser den ene enden av strengen på mark fire tommer fra veggen og rett strengen fra merket. Opprette en sirkel på gulvet ved å holde slutten av strengen lengst veggen sikkert i posisjon, roterer den andre enden av strengen og følgende plassering på slutten av strengen med en permanent penn.

•Bruk en liten jackhammer eller hammer drill med litt meisel å kutte ut sirkelen av betong. Måle høyden på sump bassenget med et målebånd. Bruk en spade til å grave ut grus under de fjernet betong fire inches dypere enn sump bassenget er høy.

•Fyll fire inches av grus i bunnen av hullet. Plass sump bassenget på grus. Center sump bassenget i hullet. Hell grus rundt sidene av sump bassenget til grus er nivået på betong gulvet.

•Sett en passende størrelse fleksibel slange til sump pumpen. Plass en slange klemme over slangen. Plasser slangen over utslipp stikkontakten på sump pumpen. Flytte slangen klemmen på slangen hvor det er over den utslipp stikkontakten på sump pumpen og skru på plass med en skrutrekker. Plass sump pumpen i sump bassenget.

•Plasser et hull så borekronen som er 1/8-tommers større enn utslipp slangen i en drill. Bore et hull gjennom veggen på utsiden over sump pumpen og over betong eller sement veggen. Hvis veggen er ikke konkret eller sement blokk, hull for sump pumpen avløp kan linje bores helst over sump pumpen.

•Skyv enden av slangen gjennom hullet opprettet i veggen og trekke fra utsiden til slangen er rett på innsiden.

•Plugg i sump pumpen.

•Installer avløpet linje til et system for drenering av eksisterende downspout eller opprette en ny dreneringssystemet for avløp linjen. Hvis avløp linjen skal bare brukes etter behov, pass på slutten av avløp linjen er minst åtte fot fra huset når pumpen opererer.

Tips og advarsler

  • Plass en cover over sump bassenget for å forhindre at objektene inn i bassenget.
  • Velg et uttak fra utløpsrøret. Hvis pumpen er å være fastkoblet inn i det elektriske systemet, har ledningene utført av en godkjent elektriker.