Hvordan installere en stuss

May 29

Hvordan installere en stuss

Kanalstusser kalles også slange bibs eller utendørs kraner, og kommer med en mannlige enden tråd som skruene på kortet kobling på slutten av vannforsyningen linje. Alternativt, spigot har en vanlig kvinnelige vik på enden som vannrøret inngår og er loddet på plass. Uansett, er lodding nødvendig kjører kobber vannforsyningen linje til stuss, oppnådd med en propan fakkel og en rull med loddetinn.

Instruksjoner

Slå av vannet til eksisterende vannforsyningen linje på hjemmet utkobling ventilen. Finn en tee eller albue passer på den eksisterende linjen som den nye linjen til spigot vil legge til.

•Measure den første nye delen av kobber rør til lengde, markerer den foreslåtte kutt målebånd og svart markør pennen. Sett røret mot to små valsene på en kjeve av rør kniv. Stram rundskrivet blad på kutteren er andre kjeven ved siden av røret på mark. Rotere kutteren to ganger rundt røret for hånd. Trekk bladet og rotere to ganger mer. Gjenta flere ganger til røret er kuttet gjennom.

•Sand en utenfor slutten av delen for nye rør med 120-korn emery klut. Presse en sirkulær stålbørste i innsiden slutten av tee/albue kopling montering på eksisterende rørledningen. Roter børsten flere ganger.

•Fargeringer lodding paste (flux) rundt pusset slutten av røret, i tillegg til innsiden vegger av tee/albue koplingen. Skyv forberedt på røret slutten på slutten av kopling montering. Forberede gjenværende slutten av røret og en ny kobber kobling i som mote med emery klut, stålbørste og lodding lim. Trykk koblingen på slutten av røret.

•Measure, kuttet, forberede og installere alle nødvendige deler av kobber rør som beskrevet, bli delene med forberedt kobber koblinger til plasseringen til den nye stuss. Se på nye spigot: Hvis enden er koblet, forberede slutten av den siste delen av kobber rør og vik slutten av en kobber kvinnelige gjengede adapter passende med emery klut, wire pensel og lodding lim som før (adapter montering har en kvinnelig vik i ene enden, og kvinnelige gjengede enden på den andre). Sett den kvinnelige innløp enden ved montering på slutten av den siste delen av kobber rør.

•Unroll 12 inches av loddetråd fra sin spole og slå på propan fakkel. Starte en søm der den første delen av kobber rør inn i mengden på eksisterende Tee/albuen felles: varme rundt Tee/albueleddets sammen med fakkelen. Trykk på slutten av loddetråd til sømmen. Hvis loddetråd smelter, lodding løpe rundt koplingens søm. Tørk av alle loddetinn drypper og fluks resten med en klut.

•Solder alle nylig installerte koplingens sømmer (samt adapter monterings søm) følger samme fremgangsmåte.

•Wrap hvit tetting tape dobbelt klokken rundt trådene på slutten av spigot og skru spigot på hunnkoplingen på adapter montering. Stram spigot til adapter med en halvmåneformet fastnøkkel. Hvis en kvinnelig vik på enden har spigot vik og slutten av røret slutten som beskrevet emery klut, som bush og lodding lim, og skyv spigot på slutten av røret. Lodding sømmen der røret inngår spigot.

•Vri på vannet på utkobling ventilen.

Tips og advarsler

  • Kobber koblinger komme rett, 30, 45, 60 og 90 graders vinkler.
  • Kontroller at installert spigot er loddrett før lodding.