Hvordan installere en strømbryter Sub Panel

January 13

Strømbryter sub paneler brukes til å distribuere makt gjennom flere kretser. De koble til viktigste krets breaker panel gjennom enkle eller doble pole kretsbrytere installert i hovedpanelet og er begrenset i mengden av gjeldende de distribuere av disse kretsbrytere. Selv om begrenset bruk er tillatt for enkelt stang sub paneler, installeres de fleste som double pole enheter som gir bedre makt balanse mellom de to sidene av huset makt forsyningslinjer.

Instruksjoner

Forberedelse

•Skjære og montere en kryssfiner backer for sub-panelet til to stendere, med mindre sub panelet monteres mellom to. Backer Styret bør være bred og høy nok til å romme sub panelet og montere kabel hankene for hver flette inn i sub-panelet.

•Sett sub panelet til kryssfiner backer eller montere den mellom to stenderne med skruer. Fjerne en praktisk knockout disk fra sub-panelet ved å holde poenget med en skrutrekker mot den og trykke skrutrekkeren med en hammer. Hold disken med en tang og vri den gratis. Installere en kabelklemmen i hullet.

•Fjern en praktisk knockout disk fra boksen hovedpanelet og installere en kabelklemmen i hullet.

•Plasser arbeidslys å skinne direkte på viktigste krets breaker panel. Slå av viktigste overbelastningsbryteren ved å flytte det til av-stilling. Fjern hovedpanelet skruene og sette forsiden. Merk to store ledningene kommer inn i panelet og knytte til store kabelsko nær eller på de viktigste breaker. Disse ledninger og kabelsko er live selv når viktigste er deaktivert. Berør disse kabelsko.

Installasjon

•Installer double pole breaker på hovedpanelet på to ubrukte tilstøtende posisjoner. Passer kategoriene montering på bryteren på panelet montering flensen og trykk bryteren på plass i kategoriene kobber buss bar. Flytte på ny brottsjø til av-stilling.

•Fjern nok vindsperre fra kabelen slik at ledningene kan rutes inne i boksen på samme måte som eksisterende ledninger. Sett kabelen gjennom kabelklemmen slik at minst 1/2 tommers av sheathing er inni boksen panelet. Stramme klemmen fast, men ikke så kabelen er knust. Gjenta dette trinnet på sub panel, pent ruting kabelen til den. Fest kabelen sted med kabel-stropper innen 12 inches av boksene og hver 4 fot etterpå.

•Lage ruter barmark wire pent til bakken buss bar i både panelene. Etter ruting wire pent, trimme den til lengde og sette den inn i et hull på buss bar. Merk at i hovedpanelet, den hvite nøytrale ledninger og bakken ledninger kan begge bruke samme bussen. Dette er ikke sant i sub-panelet. Stram buss skruene fast for å holde wire på plass.

•Lage ruter hvit nøytrale wire til nøytrale bussen i hovedpanelet. Klippe ledningen til lengde, kle 3/4 tommers isolasjon fra slutten og sett den inn i et hull i bussen. Skru buss fast. Gjenta dette trinnet på sub panel, holder nøytralitet og bakken buss barer separat.

•Koble de to fargede ledninger i sub-panelet til to panel lugs. Rute ledningene pent, trim til lengde og kle 3/4 tommers isolasjon fra ledninger og sette dem inn i de. Stram lug skruene fast.

•Lage ruter fargede ledninger i hovedpanelet til nye double pole breaker. Trim til lengde, fjerne 3/4 tommers av isolasjon og koble en ledning til hver terminal. Stram terminal lug skruene fast.

•Fjern to breaker fortrenging panelet dekning til nye double pole breaker. Sett på dekselet til interne panelet og installere alle skruer. Kontroller nye double pole breaker i stillingen og aktivere den viktigste strømbryteren.

Tips og advarsler

  • Velg en sub-panel som er dimensjonert til dine nåværende og mulige fremtidige behov. Hvis du trenger fire nå, må du kanskje fire mer senere, så Velg en sub-panel som vil håndtere to ganger det du trenger i dag. Kjøpe en double pole breaker tilstrekkelig til å håndtere dine behov, men går ikke mindre enn 30 forsterkere. Hvis forventet lasten til enhver tid er 25 forsterkere, kjøpe en 40 amp double pole breaker. Husk at størrelsen på din double pole breaker styrer størrelsen på ledningen går på sub-panelet. 30 forsterkere krever 10 AWG wire, 40 forsterkere trenger 8 AWG wire og 50 ampere krever 6 AWG wire. Rekkefølgen til ledningene er viktig. Alltid koble grunnlag først nøytrale andre og varme ledninger sist. Hvis det oppstår en uventet kort til en varm ledningen, banen til bakken vil være forsikret, muligens lagrer du en farlig elektrisk støt. Sjekk med din lokale bygningen avdeling eller koden håndheving avdeling før begynnelsen arbeid. Tillatelser og inspeksjoner vil være nødvendig. Spørre om lokale koder og hvordan de avvike fra den nasjonale elektrisk Code.Note at sub paneler ikke har sin egen viktigste strømbryter. Double pole breaker de koble til i hoved kretsen panelet serverer dette formålet.
  • Denne prosedyren er trygg forutsatt at strømmen er på mens du utfører det. Installere nye overbelastningsbryteren utgjør den høyeste risikoen, terminal kabelsko på de viktigste breaker er fremdeles lever. Berør viktigste breaker terminal kabelsko med noe - de er alltid levende. Arbeider på ditt hjem strømbryter panel og elektriske ledninger eksponerer deg til farlige og potensielt dødelig elektrisk strøm. Hvis du ikke er fortrolig med elektrisitet, ledninger eller strømbryter paneler, leie en profesjonell eller få hjelp av noen som forstår hva de gjør. NEC koden krever at den nøytrale og bakken delen av huset ditt sammenføyningen sammen (kalt bånd) i bare ett sted, interne panelet. Med dem sammen overalt ellers skaper farlige situasjoner. Ikke bånd nøytral bussen til bakken bussen i sub-panelet. Kontroller at bakken bussen og sub panelets metall saken er begge koblet til bakken.