Hvordan installere en strålende barriere i Tarrant County, Texas

June 3

Hvordan installere en strålende barriere i Tarrant County, Texas

En strålende barriere gjenspeiler strålende energi som bidrar til å redusere kostnadene for kjøling en bygning. Barrierer er vanligvis laget av perforert aluminiumsfolie, en svært reflekterende. Strålende barrierer er rimelig, enkel å installand kan redusere kjøling regninger fra 5 til 25 prosent avhengig av bygninger utformingen. Der du installerer avhenger barrieren av din lokale klimaet. I varmt klima, som Tarrant County i Texas er barrieren installert på utsiden av veggen.

Instruksjoner

•Measure bredden på undersiden av en del av taket fra loft plass.

•Kopiering målingen til en del av strålende barriere og klippe lengden med verktøyet kniv. Fremhev barrieren og bringe den inn i loftet rommet.

•Rull folie isolasjon på loftet gulvet. Med hjelp av en venn, løft barrieren til undersiden av taket og stifte det til innramming medlemmer med en stifting gun. La 2-tommers plass på toppen av taket slik at luftstrømmen. Jobb deg fra den ene enden av barrieren til den andre, å plassere stifter hver fot på hvert innramming medlem.

•Skjære en annen del av strålende barriere å passe den andre siden av taket. Gjenta denne prosessen til hele undersiden av taket er dekket.

•Skjære ut én etter én fot ruter med verktøyet kniv, hvor taket vents ligger.