Hvordan installere en Solid strålende barriere

March 20

Hvordan installere en Solid strålende barriere

En solid strålende barriere er en type isolasjon vanligvis installert i veggene i hjemmet ditt loftet, kjeller eller crawlspace. Strålende barrierer redusere mengden av varm luft, kjølig luft og fuktighet absorberes av ditt hjem og vegger, dermed redusere månedlige oppvarming og kjøling utgifter. En strålende barriere også bidrar til å hindre skadedyr, som rotter, termitter og maur snekker fra innstigning din hjem.

Instruksjoner

•Lay ut ruller av strålende barriere på bakken utenfor hjemmet. Bruk målebånd og et verktøy kniv til mål og klipp inndelinger fra hvert kast av ca 15 til 20 fot lang.

•Rull opp hver stripe og ta strimler til loftet, kjelleren, crawlspace eller hvor du skal installere den strålende barrieren. Hvis du arbeider i et loft, legge ned et par 4-ganger-4 tre paneler på sperrene støtte under installasjonen.

•Start på et hjørne av eksponert veggen. Sett ene enden av den materielle skillevegg innenfor og på toppen av eksisterende isolasjon med brun siden av barrieren vender ut. Bruk en stifting gun for å koble skillevegg til hver bjelke på veggen.

•Sett den andre stripen på stripen du nettopp installerte, la den andre stripen overlapper den første stripen av 2 til 3 inches. Kutte flere små strimler av folie bånd og tape to strimler sammen langs sømmen. Stift av andre strålende skillevegg til veggen bjelker.

•Gjenta dette til hele veggen området er dekket i strålende barriere. Bruke et verktøy kniv klippe bort ekstra strålende barriere materiale så strimler lå jevnt mot hjørnene på hver vegg.

Tips og advarsler

  • Har en hjelper hjelpe deg ved å holde opp og unrolling langt strimler av strålende barriere som du installerer dem.