Hvordan installere en skyvedør lås

November 13

Mange skyve glassdørene kommer ikke med låser. De kommer med en indre klinke-stand trekke håndtak. Skyvedører er noen av mest lett kompromittert dørene i et hus eller hjem. Låsene kan åpnes lett fra en rekke måter. Du kan imidlertid installere en skyvedør Lås i det nedre dør sporet, positivt holder døren åpnes, uten boring eller kutte.

Instruksjoner

•Rengjør sporet nederst skyvedøren. Skyvedør låsen vil klemme på selve låta og blokkere enhver ytterligere bevegelse av glidebryteren. Hvis banen er noe skitt eller skitt bygge opp det vil kompromiss låser grep. Vanligvis sporet er relativt rene og en gang over med en støv fille vil gjøre det bra. Men kan noen ganger hvis du bor i et landlig område, smuss, løv og rusk bli lodged i sporet. I dette tilfellet, fungerer scrub pensel bra for rengjøring ut sporet.

•Skjære et lite stykke sklisikre bånd, som du bruker på bunnen av en dusj eller båter og som vanligvis kommer med låsen. Plass det direkte på siden kanalen av sporet nærmeste kanten av skyveknappen døren når det er i lukket posisjon. Dette vil hjelpe gir mer grep for låsen som det kan noen ganger skyve rundt på metallet.

•Clamp din lås på sporet over grep båndet. Noen av disse låser ha tommeskruer og noen har satt skruene brukes til å klemme dem ned sikkert. Festeskruene må strammes med en skrutrekker eller en hex fastnøkkel. Låsen skal direkte på kanten av skyvedøren å forhindre det åpnes.