Hvordan installere en skjult strykebrett

October 12

Hvordan installere en skjult strykebrett

Plass i et moderne vaskerom er på en premie. Det må være plass til vaskemaskinen, plass til tørketrommelen, plass for lagring og et sted å henge og folde innlede. Før du vet det, er det ikke plass til noe annet! Så hvor vil du sette strykebrettet? Hvordan i veggen? Veggmontert strykebrett øker i popularitet som et plassbesparende og praktisk alternativ til det gammeldagse, tar stor plass strykebrettet generasjoner tidligere.

Instruksjoner

•Velg en sted å montere strykebrettet. La ca 56 inches klaring langs veggen du skal montere styret til og 44 inches foran styret. Denne måten vil du kunne åpne døren med styret, slipper den og drei den i noen retning du ønsker. Ikke plass brettet elektriske eller mekaniske kamper, så risikerer du gjennomtrengende dem når du klippe til veggen.

•Determine høyden på strykebrettet fra gulvet. Trekke 9 tommer fra høyden og Merk stedet på veggen, mellom to. Hvis høyden din ideelle 36 inches, for eksempel vil du merke for nederst styret installasjonen 27 tommer.

•Locate stenderne bruke en stud finder og merke de indre kantene. Merke et hull som er 14 1/4 inches bredt og 46 1/4 inches høy på høyden du allerede har bestemt. Når du er fornøyd med installasjonsplassering, klippe hull opp med gips så eller verktøyet kniv. De fleste gips er mindre enn 3/4-tomme tykk, så kuttet nøye!

•Construct kabinettet per retningslinjene fra produsenten. Lukk døren og plassere fullført skapet i hullet du har kuttet. Åpne døren når kabinettet er godt på plass. Bruke fire eller flere 1 5/8-tommers skruer for å sikre kabinettet til veggen ved å skru gjennom innsiden sider av skapet i stenderne.