Hvordan installere en skifer Walkway

August 14

Hvordan installere en skifer Walkway

Skifer er en vakker, naturlig flat stein som er sterk nok til å overleve tung bruk opptatt gangveier opplever. Om individuelt sterk, ligger suksessen som underlag materiale hovedsakelig i måten det er satt på plass. Monteres på et komprimert sand og grus base og mortared sammen, er skifer fleksibel nok til å gå med naturlige bakken bevegelser mens resterende bundet nok til å unngå å miste posisjonering mot tilstøtende steiner. Dette gjør for en plan overflate som kan vare i flere tiår med lite vedlikehold for å holde steinene ser sitt beste i mellomtiden.

Instruksjoner

•Mark plasseringen av din gangvei på bakken med landskapsarbeid maling. Plass en rekke tre innsatsen langs kantene, bruke en hammer til å kjøre dem i bakken. Knytte streng til toppen av innsatsen med stifter å visualisere banen. Inkluder en 5-tommers plass rundt gangvei til tillater plassering av grensen steiner å holde kanten av gangveien selv med omkringliggende plenen.

•Dig sengetøy hull for steinene innenfor rammen av innsatsen. Bruk en spade til å grave ca 8 inches av banen. Fjern innsats og tau når du er ferdig graving hullet.

•Kompakt bunnen av utgravningen en vibrerende plate-komprimator eller en sabotasje. Ved komprimering jord, oppretter du en overflate som kan holde vekten av steinene og bedding materiale uten skiftende over tid.

•Fyll basen av utgraving med 2 inches av grus. Kompakt grus, og hell i en andre 2-tommers lag, komprimering som også. Grus fungerer som støtte og avløp for gangvei. Dekke grus med en 2-tommers lag av sand, også komprimeres.

•Lag en morter holde skifer på plass ved å blande mørtel pulver med vann i en trillebår. Undergrave mørtelen med vann, med spade for å blande 2 materialer til du har en morter som er glatt, besitter den samme konsistensen som peanøttsmør.

•Dekk komprimert sand med en 1-tommers lag med mørtel, med en murskje for å spre mørtelen jevnt.

•Plasser grensen steiner langs perimeteren på gangveien, forlate en 1/8-tommers mortared mellomrom mellom dem. Angi skifer steinene i mørtelen, med flateste side av stein mot toppen. Hold steiner nivået ved å skyve dem så dypt til mørtelen etter behov, og deretter bruke en snekker nivå foreta nødvendige justeringer. Forlate en plass på 1/5-tommen mellom steinene. Arbeide fra center av gangveien mot grensen steinene, arrangere skifer slik at de kommer som nær grensen som mulig.

•Fyll mellomrom mellom tilstøtende steiner og mellom skifer steinene og grensen steiner med mørtel nivået på toppen av steinene. Fjern eventuelle overskytende mørtel med et stykke tøy. Tillate mørtelen Cure for tiden foreslått av mørtel produsenten.

•Spray et lag av stein fugemasse over gangvei til beskytte steiner og mørtel fra vannet flekker. Tillate tetningsmasse tørke i ca 48 timer før du bruker gangvei.

Tips og advarsler

  • Beskytte hendene, øyne og lunger fra kjemikaliene inneholdt inne mørtelen med seg arbeidshansker, vernebriller og en ansiktsmaske når du blander mørtelen og sette steinene på plass.