Hvordan installere en Shadowbox gjerde Panel

February 28

Shadowbox gjerder er vakker i utseende, tilbyr stor panikk fra gaten og uforstyrrethet bak gjerdet. Selvfølgelig kan du bygge en shadowbox gjerde fra bunnen, men hvis du er kort tid, men lang et ønske om å gjøre det selv, deretter ferdighus shadowbox gjerde paneler er veien å gå. Med litt planlegging finner du de er givende for å installere.

Instruksjoner

•Dig innlegg hull 8 fot fra hverandre og 18 inches dyp. Bruk en hånd innlegg hull digger hvis det ikke er mange hull å grave. Ellers lei en automatiske kvernen fra en leie anlegget.

•Shovel i ca 8 inches av grus, innlegget i og spade i våt rask betongblanding rundt innlegget. Angi på snekkerens mot en ansiktet av 4 av 4 innlegget å sjekk for lodd - at innlegget er rett opp og ned, og plasser nivået mot en tilstøtende ansiktet av 4 av 4 innlegget igjen se etter lodd. Betong bør begynne å sette i et minutt eller to.

•Measure opp fra toppen av hvilke konkrete til 5 fot 10 inches. Lag et merke, deretter legge metall kvadrat over en ansiktet av 4-av-4 og merker en linje. Trykk en liten spiker i linje, knyt en hyssing rundt den og slappe av strengen mens du går ned linjen til innlegg. Koble en linjenivå - en liten plast nivå som kroker på strengen--på strengen og Flytt strengen opp og ned til linjenivå angir strengen er nivå. Merk en tverrlinje på innlegget. Tapp en liten spiker inn i stolpe for linjen og knytte streng stram rundt spiker.

•Plasser metall kvadrat mot hvert innlegg høyre langs strengen og tegne. Slå på strømmen så og avskåret hvert innlegg langs linjen. Innleggene er nå alle på samme høyde.

•Gi over første panel av shadowbox fekting og mager den mot de to første innleggene. Tre vannrette rail styrene som pickets nailed til skal overlappe hvert innlegg i hver ende av 2 inches. Legge ned 6 x 6-tommers blokk av tre med en bord satt i rett vinkel til å lage en enkel spaken og fulcrum. Heve en ende av gjerdet panelet opp slik at toppen av plukket er 2 inches over høyden av første gjerdestolpen. Angi en blokk med tre under bunnen av panelet og gjøre det samme i den andre enden.

•Pound den øverste skinnen på forsiden av det første innlegget. Bruk en nagle. Lå en snekker nivå langs den vannrette øverste skinnen. Definert spaken og fulcrum på den motsatte enden og trinn på stykke styret til gjerdet panelet til nivå nail rail mot andre gjerdestolpen. Pund i to negler jernbanen per post.

•Gjenta trinn 5 og 6 hele lengden av gjerdet. Kontroller at hver gjerdet panel nivå og at hver etterfølgende gjerde panel er nivå med den forrige ved matchende opp endene av skinnene og deretter angi hvilket skrevende to rails hvor de møter.

Tips og advarsler

  • Før du starter installasjonen av et gjerde, snakk med dine naboer og forklare dine planer og hvorfor du ønsker å sette opp et gjerde.
  • Før du begynner å grave innlegg hull, må du ringe verktøyet selskapene å ha dem komme sjekk for tunnelbanelinjer.