Hvordan installere en Sears Kenmore stabling Steam tørketrommel Kit

November 19

Mange Sears Kenmore front-loading vaskemaskiner og tørketromler kan være stablet oppå hverandre - flott hvis du har begrenset plass i hjemmet ditt. Når du stabler apparater, må du bruke en stabling utstyr slik at de er sikkert koblet. Tung vekt maskin, må du installere tørketrommel på vaskemaskinen. Når du stabler apparater, verve flere bodied partnere for å løfte tørketrommelen.

Instruksjoner

•Kontroller at toppen av vaskemaskinen er ren og tørr.

•Fjern støtte fra en av sidespor å avsløre den klebrige skum lim på sideskinnen. Plass sideskinnen på oversiden av vaskemaskinen. Kontroller at skruehullet på baksiden av sideskinnen justeres skruehullet på baksiden av vaskemaskinen. Gjenta for andre sideskinnen.

•Trykk fast på rails og deretter installere skruen på baksiden av hver side skinnen.

•Løft opp tørketrommelen og plasser det på vaskemaskinen. (Igjen, en partner er nødvendig for å hjelpe med dette.) Når du plasserer tørketrommel på vaskemaskinen, kontroller at føttene er litt foran foten klammeparentesene i siden skinnene. Skyv tørketrommelen tilbake, mot baksiden av tørketrommelen, å låse føttene på foten parentesene.

•Sørg fremre skinnen med forsiden av vaskemaskin og tørketrommel, sikre at kategoriene er vendt oppover. Sett inn skinnen mellom vaskemaskin og tørketrommel, så skyve det tilbake for å plassere rail oppå foten av tørketrommelen.

•Installer skruene på siden av foran jernbane for å sikre jernbane og tørketrommel på plass.