Hvordan installere en røykvarsler i en himlingen

September 6

Hvordan installere en røykvarsler i en himlingen

Installere en røykvarsler er en av de viktigste sikkerhetsfunksjoner som du kan installere i hjemmet eller kontoret. Enkel batteridrevet enheten er billig og effektiv så lenge den batteriet kontrolleres minst en gang i året. De er enkle å installere og så lenge du kan aktivere en skrutrekker, du skal kunne installere røykvarslere i en himlingen. Her er en enkel knep for å gjøre.

Instruksjoner

•Ta små skruer, omsluttet av emballasje for din nye røykvarsler. Bruk disse sammenligne størrelsen på en pinnen bolt vil erstatte dem med. Vis/Skjul-bolt skal være minst to inches lang og samme bredde og type tråd som lukket skruene.

•Fjern Taktegl der du vil installere røykvarsleren fra taket. Holde baksiden av monteringsbraketten mot fronten av fliser og mark hvor hullene skal være. Bore seg ut med dine elektrisk drill og litt drill samme størrelse som skruen bredden.

•Sett baksiden av montering brakett mot flisen og skru veksle bolten forborede hullene. Vri pinnen på plass på baksiden av Taktegl, sørge for at veksle åpningen vender flisen. Stramme til monteringsbraketten er sikre mot flisen.

•Monter resten av røykvarsler med batteriet installert på festebraketten. Dette gjøres ved å stille opp kategoriene på røykvarsleren med hullene på festebraketten. Vri røykvarsleren klokken å sørge for at det låses på plass.

•Test enheten ved å holde test-knappen i 5 sekunder å se hvis alarmen går. Hvis alt er vel, erstatte Taktegl i suspendert taket.