Hvordan installere en Rock avløp for ned tuter

March 13

Hvordan installere en Rock avløp for ned tuter

Finne kjelleren full av vann er en ødeleggende opplevelse. Skader på strukturen og interiør ferdig og personlige eiendeler kan være en kostbar og langvarig reparasjon. Den beste måten å unngå denne situasjonen er å riktig spre regnvannet generert av taket ditt. En rock eller fransk avløp er en god måte flytte dette vannet tilbake i bakken uten å gjøre sin vei gjennom grunnlaget. Det er smart å størrelse gropen større enn du tror å imøtekomme de sjeldne kraftig regnvær.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din rock avløp. Dette bør være minst 20 fot fra grunnlaget og på et sted som er lett tilgjengelig via din nedløpsrør. Mye gradering i dette området bør også skråningen fra huset.

•Decide hvor stor av en grop må. Faktorene som er involvert i beslutningen er mengden vann som genereres av taket på den største nedbøren årlig og jord sammensetningen av bakken. Grus og sand sive vann raskt, mens clay har en tendens til å holde vann. Hvis du er usikker, start med en 15-fot bred av 10-fots dyp grop.

•Dig hull for den franske renne med en hånd spade eller gravemaskin. Grave en 2-fots dyp grøft til hjemmet nedløpsrør. Disse skyttergravene bør ha en gradvis skråning mot gropen av minst en 1/4 tommers hver lineær foten.

•Sett inn en 4-tommers nonperforated avløp pipe i slutten av downspout og løpe den langs grøften til pit. Kuttet røret på gropen med verktøyet kniv. Gjenta denne prosessen for hver av nedløpsrør.

•Fyll gropen med grus, forlate en 1 fot plass øverst. Dekk toppen av grus i ett papirark landscaper's klut.

•Backfill skyttergravene og toppen av gropen med matjord. Pass på at du ikke skade røret når du fyller.