Hvordan installere en regjering magnetisk lukkemekanisme

April 30

Hvordan installere en regjering magnetisk lukkemekanisme

En magnetisk CAB låsen er enkel å installere med vanlig hjemme-reparasjon verktøy. Magnetisk lukkemekanisme kits inneholder vanligvis to arbeider deler, pluss monteringsskruer. Avhengig av kabinettet døren konfigurasjonen, en magnet er montert rammen av skapet og en stål streik plate er montert på døren. Når kabinettet er lukket, kommer stål plate i kontakt med magnet, holder døren lukket. Når kabinettet er lukket, vises ikke den installerte magnetisk lukkemekanisme.

Instruksjoner

•Lukk skap døren. Bruk blyant til å tegne en liten horisontal ledning som krysser døren og skap rammen. Du vil bruke denne referanselinjen for å installere den på deler av låsen å sikre justeringen når skap døren er lukket.

•Plasser magnetisert komponenten av låsen på det vertikale havn av skap rammen, slik at sentrum er på linje med referansemerket og utsatte magnet er jevnt med kanten av rammen. Spissen av en blyant passere hver skruehullet merke sine posisjoner på rammen, og deretter fjerne den magnetiske delen av låsen.

•Sørg spissen av en syl til skrue-hull merke, vinkelrett på rammen. Presse og vri for å gjøre pilothull, ca 1/4 tomme dyp. Gjenta for å gjøre piloten hull gjennom hver skrue-hull mark. Flytte den magnetiske delen av låsen på rammen, justere skruehullene og pilot hull. Fest med skruer.

•Plasser streik platen på innsiden av skapet døren, sentrert på samme vertikale nivå som referanselinje. Bruke en 6-tommers lang ledningskanalbånd midlertidig feste streik platen på innsiden av døren på omtrent samme vannrette nivå som magneten. Lukk skapet for å se om låsen fungerer. Omplasser streik platen eventuelt og kontrollerer. Når streik platen er i riktig posisjon, bruk syl. for å punktere tape over skrue hole(s) i platen. Presse hardt nok til å rykke inn og merke skap døren. Fjern streik plate og tape. Bruk syl. for å utdype skruehullene i døren.

•Reposition streik platen på døren. Bruk skruer sikkert legge streik platen til døren.

Tips og advarsler

  • Nøyaktig plassering av streik platen er ikke avgjørende for effektiv drift av magnetiske låsen.