Hvordan installere en rabatt tregjerde

December 4

Hvordan installere en rabatt tregjerde

Det finnes mange typer gjerder som kan bygges for å imøtekomme ethvert budsjett. For å holde kostnadene nede, kan du bruke så få materialer som mulig. Du kan også fjerne lønnskostnader hvis du installere gjerdet selv. En enkel gjerde betong-baserte 4 x 4-tommers vertikale innlegg og to horisontale barer - ett på toppen, en halv vei ned - er en design som kan legges til i fremtiden, hvis ønskelig.

Instruksjoner

•Mark på bakken hele lengden av gjerdet, i 8-fots intervaller. På hvert merke, grave en 12-tommers cubed hull - er dette grunnlaget hullene. Arbeid på en foundation hull samtidig. Halvert en erfaren 10-fots 4 x 4-tommers post, noe som resulterer i to 5-fots lange innlegg. Plass ett innlegg i midten av hullet. Bruk oppkvikkende og en ånd-nivå for å sikre at det er rett.

•Mix en 55-kilos sekk med ready-mix sement og hell den i hullet, rundt bunnen av innlegget. Gjenta dette på hvert hull. Vente 24 timer etter sement tørke, og forherde.

•Skru en 2 x 4-tommers, 8-fots planke ved siden av to nabokommunene innlegg, med to 3-tommen galvanisert tre skruer på hvert innlegg. 2-ganger-4 vil være vannrett med bakken og blir på toppen av innlegg. Kontroller at 2-ganger-4 er flush med toppen av innlegg. Installer neste 2-ganger-4 planken på samme måte langs toppen av de neste to innleggene, og Fortsett til den øverste skinnen går hele lengden av gjerdet.

•Mark hvert innlegg Ben ned fra toppen. Som før, skru til merkene en andre vannrette 2-ganger-4 planke, kjører ned hele lengden av gjerdet. Kontroller at toppen av hver vannrette 2-ganger-4 hviler på mark. Resultatet blir en gjerde med to vannrette planker på siden, som er parallell til hverandre og til jorden.

•Prime og male gjerdet, som ønsket.

Tips og advarsler

  • I fremtiden, en tredje vannrett rail kan legges, eller fillete pickets kan skrues til eksisterende rails å lage et personvern gjerde.
  • Hvis etter 24 timer sement ikke helt satt, vent til den fullstendig satt før du installerer de vannrette plankene.