Hvordan installere en PVC Vinyl veranda rekkverk

April 17

PVC - polyvinylklorid--brukes for rørleggerarbeid pipe og en rekke andre formål, inkludert veranda rekkverk. Du kan kjøpe vinyl rekkverk systemer i kits, komplett med topp og bunn, mellomliggende innlegg og inventar feste skinner trammen posts. Du kan få det i en rekke farger, for å matche ulike hus farger; i noen tilfeller kan du variere fargene i et rekkverk så topp og bunn er forskjellig fra innlegg. Eller hvis du er virkelig oppfinnsomme, kan du opprette din egen rekkverk fra PVC rørleggerarbeid pipe.

Instruksjoner

•Kontroller en plan og kjøpe din vinyl veranda rekkverk. Antall innlegg du må, hvis veranda støtten innlegg ikke allerede er installert, og måle avstanden mellom dem. du vil ikke mer enn ca seks fot mellom innlegg. Kjøpe din rekkverk, i et kit eller enkeltelementer, men sørg for at alle komponenter er fra samme produsent.

•Mark innleggene. Dette er viktigste installere din vinyl veranda rekkverk. Merke høyden for toppen av din rekkverk samt midtpunktet på innlegget hvor det vil feste; to endene sannsynligvis vil legge til huset, så være sikker på at de er merket for samme høyde og avstand. Knytt deretter den nederste skinnen på ett avsnitt.

•Assemble din vinyl rekkverk. Arbeid på bakken eller en innkjørsel--alle leilighet overflate. Knytte loddrett rekkverk innleggene til toppen skinnen; de fleste vinyl kits kommer med pre-cut hull som innlegg Skyv inn. Du kan lime disse leddene for en fastere rekkverk. Når en side er fullført, løft den på plass og fest den til den nederste skinnen; igjen, mange kits har pre skjære hull innlegg vil gli inn. Trenger du hjelp løfte delen på plass og holde det til det er godt festet med hakeparenteser til trammen posts. Når en side er fullført, flytte til neste del.

•Kontroller rekkverk av PVC rørleggerarbeid pipe, hvis du er kreativ og ønsker en veldig annerledes utseende. PVC rørleggerarbeid pipe kommer i forskjellige størrelser, med beslag kan du knytte det til trammen posts. Gjør toppen og bunnen og bore hull for søyler. Sette sammen delene på bakken eller en innkjørsel; bruke PVC sement som fester oppreist innlegg til rails. Når en inndeling er fullført, knytte ett sett av tilbehør til et innlegg, Skyv et samsvarende sett til en ende av sammensatte rekkverk, og satte den på plass. Skyv de åpne endene av skinner inn montert beslag, sette den andre enden i posisjon og deretter feste de beslag. Du kan knytte innredning med skruer.