Hvordan installere en programmerbar termostat Wire

May 8

Hvordan installere en programmerbar termostat Wire

Termostater kommer i forskjellige typer. Det er ikke-programmerbare termostater med digitale, programmerbare digital Termostater og ikke-Programmerbare analoge Termostater. Termostater er koblet til ovnen gjennom en rekke ledninger. Avhengig av HVAC-systemet er det mellom to og seks termostat ledninger. To ledninger brukes til oppvarming bare systemer, fire ledninger for systemer med oppvarming og klimatisering og seks ledninger for systemer som har flere stadier av varme. Det er ganske lett å installere en programmerbar termostat.

Instruksjoner

Slå av strømmen til HVAC-enheten. Kraften kan deaktiveres deaktiverer tilsvarende strømbryteren på strømbryter panelet.

•Determine type HVAC-systemet du eier. Hvis du har et eneste varmesystem, skal du bruke rød og hvit ledninger. Hvis du har et aircondition-system, vil du også koble en grønn og gul ledning. Hvis du har et system som bruker to stadier av oppvarming enheter, skal du bruke den brune tråden. Hvis termostat bruker strøm fra HVAC enheten, må du også koble en svart ledning.

•Åpne HVAC enheten adgang panel og koble røde ledningen til "R" terminal og den hvite ledningen til "W" terminalen. Koble dem på samme måte til programmerbare termostaten.

•Hvis du har air condition, koble den grønne ledningen til "G" terminal, gule ledningen til "Y" terminal i HVAC enheten. Igjen, koble dem til termostaten også.

•Koble svart wire til "C" terminalen. Dette er nødvendig hvis termostat drives av HVAC enheten. Hvis HVAC enheten bruker andre fase oppvarming, den brune tråden kobles til terminalen "W2". Koble disse trådene til tilsvarende kontaktene i termostat. Sett dekselet tilbake på HVAC-enheten.

•Plasser termostat på veggen montere plate og slå strømmen tilbake til HVAC enheten. Still inn termostaten til ønsket nivå, og det bør opprettholde riktig temperatur.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje din HVAC enhet bruksanvisningen å se hvor mange stadier av varme den har.
  • All makt må være slått av i HVAC-enheten når du kobler ledningene til termostaten. Hvis makt ikke er av, oppstå alvorlig skade på HVAC enheten med mulighet for elektrisk sjokk deg.