Hvordan installere en Pet døren i bassenget kabinett skjermen

April 10

Hvordan installere en Pet døren i bassenget kabinett skjermen

Bassenget kabinett skjermene er en viktig sikkerhetsfunksjon, og kan bli krevd i noen kommuner. Hvis du har en hunden hvem skrånende få nok av vannet, gir installere en pet døren i skjermen ham lett tilgang for svømming. For å installere pet døren i skjermen, trenger du en som er spesielt utformet for dette formålet.

Instruksjoner

•Fjern panel av bassenget kabinett skjermen i som du vil installere pet døren. Plasser den på en flat arbeidsflate som en tabell, med skjermen spline (gummi stripen holder skjermen på plass) vender oppover.

•Plasser pet døren i et av de nederste hjørnene i bassenget kabinett skjermen. Merk lengden og bredden langs grensen til skjermen. Lirk opp spline i dette hjørnet med p-nosed tang og dra av både lengden og bredden merkene. Brett spline ut av veien og trekke tilbake på skjermen i hjørnet.

•La kjæledyret dør på plass i hjørnet, over rammen av bassenget kabinett skjermen. Gjør det flush med både bunn og side av rammen, presset sikkert mot både.

•Installer skruene som fulgte med din pet døren kit gjennom pet dør-rammen og i boksen skjermen, bruker en drill til å lage starter hull om nødvendig.

•Trekk skjermen materialet fra hjørnet i basseng overbygget ned over pet døren slik at det blir like tett som mulig. Holde skjermen på plass rundt pet døren ved hjelp av en flat skrutrekker til å trykke en stripe av skjermen spline i sted langs de to sidene ikke berører rammen.

•Skjære overflødig skjermen fra pet døren med skarpe verktøyet kniv til å fullføre installasjonen. Plass bassenget skjermen kabinett panelet på sin tidligere plass.

Tips og advarsler

  • Sjekk din lokale byggeforskrifter koden og sikkerhet vedrørende pool kapslinger før du installerer en pet døren. Pet dørene kan utgjøre en druknende fare hvis de kan gi små barn til et utvalg. Noen regler tillater bare selvstendig latching, Self låsing oppføring og utganger, mens noen tillater ingen kjæledyr dører eller ingen dører som tillater en kule på mer enn 4 inches i diameter å passere.