Hvordan installere en Palmer glassfiber Tank

March 23

Palmer glassfiber tanker representerer en kostnadseffektiv erstatning til mest metallisk vanntanker. Disse slitesterkt tanker er konstruert fra premium kvalitetsmaterialer, som sikrer lang levetid, spesielt hvis de er installert under jorden. De Palmer glassfiber tankene som er designet og produsert for å installeres under bakken, vanligvis har en dobbelt vegg design som vil tillate deg å oppdage lekkasjer, bør de noen gang skje. Palmers kvalitetsinspeksjon etter produksjonen sikrer tanken er klar for installasjon og kvalitetsservice når den er levert til din bolig. Installasjonsinstruksjonene er løst til tanken for din bekvemmelighet.

Instruksjoner

•Kontroller spesifikasjonene for spesifikt tank du vil installere.

•Kontroller bestemt tanken er konstruert og bygget for t bruk, hvis dette er formålet som det vil bli brukt. Palmer tilbyr kunden et utvalg av fôr forsterkninger og harpikser, som er spesifikke for bruk under bakken. Palmer var det første selskapet i USA med en tre-dimensjonale vevd glass stoff, kalt Parabeam, i deres tank fabrikasjon.

•Kontroller at du vet hvilke koblinger og annet tilbehør du trenger å installere din tank og få disse før du begynner installasjonen.

•Dig hullet for å møte de størrelse spesifikasjonene gjelder for bestemte Palmer vanntank. Du må kanskje bruke en mekanisk digger for store hull.

•Fjern alle store og spesielt skarpe steiner, som vekten av vannet i akvariet presser ned på slike objekter, kanne anledning akvariet å bli skadet eller punctured.

Sette inn en liner som har blitt produsert for bruk med glassfiber tank i hullet du bare har gravd.

•Fjern tanken forsiktig fra levering kjøretøy. Avhengig av tanken må en kran innlemmet på bilen løfte den fra bilen til bakken.

•Plasser tau rundt tanken og bruke disse til å sakte senke enheten i hullet. Svært store tanker må senkes i hullet av en kran.

•Kontroller reparerer glassfiber tank regelmessig for tegn på lekkasjer og gjøre umiddelbart, hvis nødvendig.