Hvordan installere en overflate montert stikkontakt

March 12

Installere en overflate montert uttak er en enkel måte å øke antall beholdere i et rom uten problemer av å fiske ledningen gjennom vegger.

Det er også en veldig praktisk måte å legge elektriske fleksibilitet i områder der veggene består av slagg blokken, som i noen leiligheter, kjellere og garasjer.

Et vanlig navn for raceway og bokser til bruk utenpåliggende montering er Wiremold. Hvis du ønsker en enkel måte å legge til en stikkontakt i et rom hvor estetikk ikke er så viktig, så her er hvordan du installerer en overflaten montert stikkontakt.

Instruksjoner

•Den første skritt for å installere en overflate montert uttak er å bestemme hvor du skal plassere den. Hvis det er på samme veggen der du vil plukke opp feed, så ha du bare en lengde på Wiremold.

Ønsker du en stikkontakt på en annen vegg, må plukke opp en Wiremold 90-graders albue.

•Nå du har stedsinformasjonen valgt, finne krets som leverer strøm til uttaket du skal plukke opp konvoluttmating fra og slå den av. Test stikkontakten med spenning testeren sørge for strømmen er av.

•Fjern ansikt platen fra eksisterende uttaket. Fjern de to skruene som holder uttaket i veggen-boksen. Trekk forsiktig uttaket esken.

•Bruk spenning testeren å igjen sikre at kraften til uttaket er OFF. Hvis det er andre ledninger i boksen, sikre at de er av også.

Løsne terminalene på utløpet og fjerne ledninger. Hvis det er to sett med svart ledninger og to sett med hvite ledninger, kuttet av eksponert endene og restrip ledninger og vri de to svarte sammen med linesman's tang. Plass en wirenut over to svarte ledningene. Følg samme fremgangsmåte for hvit ledninger.

•Ta av Wiremold boks med åpen rygg og sted bare delen tilbake over en vegg. Dra trådene gjennom åpningen og sikre bakplaten til veggen boksen bruker to små skruene (følger med).

Bruke tape mål å måle hvor langt unna andre uttaket blir. Dette er hvor lenge du må din lengden på Wiremold å være.

•Measure Wiremold raceway, merke den med en blyant og kutt den med baufil kuttet ting. Bruke filen tynn for å fjerne metall registreringer eller grader som kunne nick ledningen på slutten som du klippe.

•På venstre og høyre side av Wiremold tilbake plate du vil merke tre "ører". Skyv en ende av Wiremold raceway på midten "øret" på bakplaten. Hold raceway mot veggen og bruk torpedo-nivå for å sikre at den er nivå.

Raceway nivået, bruk blyant merke veggen over og under raceway hvor vil du plassere klippene. Hvis du bruker en lengde på raceway lengre enn 4 fot, bør du bruke mer enn ett klipp for å feste det til veggen.

•Med veggen merket, fjerne raceway. Angi Wiremold klippet mellom blyant merkene og markere klippet senterhullet på veggen med blyant. Hvis du trenger flere klipp, gjør dette med hverandre.

Ta din drill med bit installert og bore et hull der du markerte veggen. Sett inn en plast anker og kontroller at det er flush med veggen.

•Det er viktig at du bruker FLAT HEAD skruer når du installerer Wiremold. Pan hode (avrundet) tillater ikke wiremold ligge flatt mot veggen og kan til slutt føre døde shorts.

Sikre utklipp til veggen med skruene som flate.

•Sett ene enden av raceway på baksiden "AKS" plate igjen. Fest Wiremold raceway i mur klipp å holde det på plass.

En enkel måte å gjøre dette er å sette nederst raceway i den nederste delen av klippet og tapp den øverste delen av raceway å få det festes på plass. Dobbeltsjekk at raceway er nivå.

•Nå, ta tilbake plate fra andre Wiremold boksen, dette skal være full, lukket tilbake plate, og skyv senter "øret" på den andre enden av raceway.

Kontroller at tilbake plate er nivå og bruk blyant merke hull ankere.

•Fjern tilbake plate og bruk bore å gjøre to hull i veggen. Sett inn ankere som du gjorde tidligere. Koble tilbake plate til raceway igjen og sikre bakplaten av skru skruer inn ankere.

Dobbeltsjekk at alt er nivå.

•Ta din tre lengder av wire (svart, hvit og grønn) og strekker dem. Ta en ende av hver i hånden og fast vikle elektriske tape rundt å sikre alle tre ledningene sammen. Dette vil gjøre det enklere å fiske ledningen gjennom raceway.

Ta tapet enden av ledningene og begynne skyve dem gjennom raceway (fra eksisterende uttaket til den nye).

•Når du har om 12 tommene av wire hengende ut av den andre enden, slutte å fôre ledningen. Inspisere ledningen i den andre enden for noen kutt og. Skjær gjenværende ledningen på opprinnelsen slik at det er ca 12 inches av wire hengende ut av raceway i hver ende.

•Strip ca 3/4 av en tomme av isolasjon fra ledninger henger ut av raceway der eksisterende uttaket er plassert. Fjerne wire nøtter fra eksisterende ledninger og vri nye svarte ledningen til den eksisterende gruppen av svarte ledninger. Gjør samme med hvit og bakken (grønn) ledninger.

•Skjære 10-tommers lengder av svart, hvit og grønn wire restbeløpet wire. Strip 3/4" av isolasjon fra hver ende av ledningen. Vri én ende av hver ledning til andre samme farge wire pakker og tett vri en wire mutter over ledningene. Vikle ledningen mutteren hvor den møter ledningen med elektriske tape.

Forsiktig tuck ledningen nutted ledninger tilbake i boksen veggen slik at du bare har en lang svart, hvit og grønn ledning utsatt.

•På Wiremold dekselet, vil du se siden der du kan fjerne tre kategorier. Hvis du brukte sentrum "øret", bør du fjerne kategorien Midtstill på siden av boksen.

Med kategorien fjernet, Merk av for Wiremold på bakplaten og bruke lang skruene (følger med) å sikre det på plass.

•Wrap svart wire rundt kobber skruen på utløpet og stram det ned. Den hvite ledningen vil bli koblet til sølv skruen på utløpet og den grønne ledningen kobles til grønne skruen (vanligvis på toppen av stikkontakten).

Med ledninger festet, vikle elektriske tape rundt alle terminalene for å redusere sjansene for en død kort.

Sikre utløpet i Wiremold-boksen ved hjelp av de to skruene (på toppen og og på bunnen av stikkontakten). Utløp på plass, kan du installere lokket.

•I den andre enden av raceway, installere boksen Wiremold akkurat samme måte som du gjorde annenen. Klippe ledningene slik at du har ca 8 inches å arbeide med. Stripe isoleringslaget fra ender og foreta nødvendige forbindelser til stikkontakten.

Vikle elektriske tape rundt terminalene, sikre utsalgsstedet for å boksen og installere lokket.

•Vri krets tilbake på og bruke spenning tester du for kraft og polaritet på begge utsalgssteder.

Nå er det tid til å rydde opp i rotet, og du er ferdig. Selv om det ser ut som mange trinn, og det er, når du gjør det, vil du innse at det var mye enklere enn du ville ha trodd!

Tips og advarsler

  • En gummi mallot kan bidra til å gjøre knipser raceway i klippene enklere, pluss gummi vil bidra til å redusere hakk og riper til raceway.