Hvordan installere en over bakken Pool

June 27

Hvordan installere en over bakken Pool

En over bakken pool er et relativt rimelig alternativ til en kostbar i bakken bassenget installasjon. Men før du hodet ut til lokalt lagre og ta den første oppblåsbare eller metal-rammer bassenget vises, må du først klargjøre eiendommen for installasjonen. Legge grunnlaget for installasjonen forhånd kan gjøre resten av prosessen mye enklere. Før du installerer bassenget, undersøke området der du vil sette bassenget, og velg det flattest og de fleste nivå spot mulig for installasjonen.

Instruksjoner

•Level bakken der du planlegger å finne bassenget, om nødvendig. Hvis det er ingen perfekt nivå spot på eiendommen, bruke sand for å fylle ut den lave siden. Helle sanden på plass og tamp den til du har opprettet et nivå område for bassenget. Dette trinnet er viktig. Hvis bakken bassenget sitter på er ikke perfekt nivå, bassenget vil lene til side, og vekten av vannet vil etter hvert føre veggene å kollapse.

•Still bunndekkende på stedet du har opprettet for puljen. Bunndekkende beskytter bunnen av bassenget fra feil som steiner og utstående røtter som ellers kan skade den.

•Lay bassenget ut over bakken coveret. Hvis du har en oppblåsbare bassenget, hele pool er i ett stykke, og du bare blåse ringen på toppen av bassenget og begynne å fylle den med vann. Bassenget veggene stige som bassenget fylles med vann.

•Plasser bunnen av bassenget på bunndekkende hvis du bruker en metal-rammer pool. Fest metallet sidene av bassenget i henhold til produsentens instruksjoner. Den grunnleggende prosessen for å feste sidepanelene og fylle bassenget er like, men de varierer noe fra produsent til produsent.

•Sett filteret til bassenget i henhold til produsentens instruksjoner. Koble filter slangen til inngangen på bassenget. Sett filteret i en utendørs stikkontakt, men ikke slå på filteret ennå. Installere filterelementet hvis den ikke allerede pre-installert.

•Start fyller bassenget med vann og se nøye som den fylles. Hvis nivået av bassenget ser ujevne i forhold til sidene av bassenget, som betyr den sitter på bakken ikke er nivået. Hvis det skjer, fjerne vann fra bassenget, demontere den og nytt nivå bakken.

•Start filteret på etter bassenget er fylt med vann. Kontroller filteret å sikre fungerer.