Hvordan installere en over bakken Pool Sand filtrere og pumpe

July 23

Sand filtre er forsøkt og true metode for rengjøring vann i en over bakken pool. De plukker opp støv partikler mellom 20 og 100 mikrometer (avhengig av sand brukes). Bortsett fra sandfilters evne til å holde vannet rent, er rengjøre sand filter like enkelt som å utføre en backwash. Over tid, som sand mister sin filtrering evne, må sanden byttes. Heldigvis har erstatte sand i en sandfilter bare gjøres en gang i sju år.

Instruksjoner

•Still sand filteret og pumpen på en fast base på flat mark nær over bakken bassenget. Finnes det interne bevegelige deler i pumpen filter, så det er viktig at du plasserer den på en stabil bakken. I tillegg til en fast base på flat mark, må området ha god drenering så pumpen ikke vil sitte i vann.

•Legg sand til filteret når du har valgt riktig plassering. Du må legge til hvor som helst fra 150 til 700 lbs. av sand avhengig av filteret. Det er lurt å ha den på permanent sted først. Sand filtre krever basseng-grade sand. Sjekk produsentens instruksjonshåndbok for å avgjøre hvor mye sand til.

•Sett pumpen å sand filterhuset. Pumpens utslipp (hvor vannet går pumpen og angir filteret) må være koblet til innløp på sand filter. Fordi sand filter filtrering systemet fungerer fra toppen ned, koble en slange pumpe utslipp (ligger nært til bakken) til sandfilter inntak (plassert på toppen av filteret). Hvis slange er klemme-på-type, sett den åpne enden av slangen i varmt vann i ca fem sekunder å gjøre den mer smidig og enklere å påføre både vik og utslipp.

•Koble en slange fra sanden filtrere utslipp i bassenget innløpet og kobler en annen slangen fra bassenget skimmer til pumpen inntak. Hvis over bakken bassenget har en sakte, må slangen fra sakte også koble til pumpen innløpet. Du trenger en passende at begge vannkilder til trakten inn i pumpen.

•Åpne lettelse luftventilen å tillate luft fanget i sand filteret å flykte.

•Plugg i basseng pumpe og slå på filteret. Når vann spray av friluft release ventil, lukke ventilen.

Tips og advarsler

  • Noen produsenter anbefaler fylle ½ av sand tanken med vann før du legger til sanden. Vannet gir en pute og bidrar til å beskytte filterets underdrain laterals (som støtter vekten av sand) fra for mye støt.