Hvordan installere en over bakken Pool Liner

February 25

En av de enkleste trinnene i klar en ny over bakken pool for svømming installerer duken. Hardt arbeid av planering bakken og sette opp sidene gjøres; duken signaler den siste runden før svømming morsomt. En langvarig liner og sikkert moro i bassenget, ikke kutte hjørner når det er tid å installere duken. Ta deg tid og rekruttere noen hjelp.

Instruksjoner

•Ta din liner og brette den helt. Legge den ut i solen for å få varmet opp. Den varmere duken jo lettere er det å jobbe med.

•Build en sand vik rundt kanten av bassenget. Dekk hele området i bakken bassenget vil bli sittende på i en to-tommers laget av semi fine sand. Dette gjør det mykere å gå på, og hjelper holder steiner og gress fra skade din liner.

•Lay en 6-tommers høye kile sand helt rundt den nederste veggen av bassenget. Bruk en tyngre korn sand, og danne en kile av sand i 45-graders vinkel til bunnen. Når ferdig, bruk en forfalske eller foten til tamp ned sanden.

•Trekk duken i bassenget ved hjelp av ett eller to assistenter. Går over toppen av bassenget og prøve å få det som sentrert som mulig. Legge duken ned så det faller i bassenget, og deretter drapere overflødig duken over side av bassenget. Ikke la gå av kantene og ikke dra rutebåt tett. Trekk til duken berører bakken og alle sider av bassenget.

•Plasser trim på toppen av din liner rundt kanten å holde duken på plass. Kontroller at duken passer løst på dette stadiet, med en 2-inch overheng rundt på sidene.

•Sett vannet slangen inne bassenget og begynne å fylle bassenget. Trene alle knekker og rynker som bassenget fyller. Fyll ikke for raskt, eller det vil bli vanskeligere å arbeide ut rynker. Når bassenget er fylt opp ca 6 inches, er duken vanskelig å flytte.

•Fyll bassenget helt etter rynker. Få filteret på plass før vannstanden i filteret hullene. Se instruksjoner for bestemte bassenget for egenskapsfilteret plassering.