Hvordan installere en over bakken bassenget Skimmer

July 25

Hvordan installere en over bakken bassenget Skimmer

Hvis du er en gjør-det-yourselfer og ønsker å spare noen dollar på bassenget vedlikehold, kan du ta på oppgaven med å installere din egen bassenget skimmer. Enten du vil teste installasjonen ferdigheter på en ny bassenget installasjon eller du må erstatte en skimmer som var skadet i vintermånedene, med de rette verktøyene kan du ha din skimmer og bassenget opp og kjører i noen timer.

Instruksjoner

•Lavere vannivået minst 2 inches under forventet skimmer nivået. Ideelt sett er det best å installere en ny skimmer i et tomt svømmebasseng. Hvis imidlertid vann er allerede i bassenget, er det ikke nødvendig å tappe det ut.

•Se åpningen på utsiden av bassenget veggen. Skimmer Settet leveres med en mal for å gjøre det enkelt å klippe ut riktig størrelse hull for bassenget skimmer. Ved hjelp av malen, vil du også kunne merke stedene å gjøre forborede hullene for skruer.

•Skjære ut åpningen og pre bore hullene. Hvis du bruker en drill, en Dremel eller metall kniv, kuttet ut åpningen skimmer og bore hull skruene. Hvis det er vann i bassenget, kan du bruke et vått håndkle på innsiden veggen å fange alle metall spon som kan falle i bassenget.

•Sett skimmer til bassenget veggen. Plass en av gummipakninger mellom skimmer og utendørs svømmebasseng veggen. Juster skimmer med borehull og fest beholderen bruker skruene i settet.

•Sørg hullene av frontplaten over forborede hullene på innsiden av bassenget. Husk å sette inn gummilisten mellom frontplaten og bassenget fôr før innsetting gjennom frontplaten. Stramme skruene slik at frontplaten er sikkert festet.

•Koble slangen fra beholderen til bassenget filtrere.

•Legg vann i bassenget. Øke vannstanden før den når midten av høyden på skimmer frontplaten. Sjekk ytre bassenget veggen for lekkasjer rundt skimmer. Hvis du oppdager en lekkasje, skru skruene.

Tips og advarsler

  • Selv om det er mulig for en person å utføre oppgaven med å installere en skimmer, anbefales det at to personer takle prosjektet.