Hvordan installere en oppvaskmaskin luftspalte Kit

October 14

Oppvaskmaskin luft hullene kreves vanligvis av koden. Selv om det er noen forskjellige typer tilgjengelig, er vanligste oppvaskmaskin luft gapet en som kan kjøpes som en kit. Oppvaskmaskin luftspalte vanligvis blir installert ved siden av kranen din, og slanger føre fra den til disposisjon oppvaskmaskin og søppel. Formålet med luft gapet er å opprette et vakuum og forhindre forurenset vann drenering tilbake i oppvaskmaskinen eller inn vann.

Instruksjoner

•Kontroller med lokale koder eller avløp entreprenør å se hva slags luftspalte du trenger. Under-vasken avløp må kanskje endres for å installere en luftspalte. Kjøpe en air gapet kit fra din lokale jernvarehandel. Sjekk om du har en knockout i vasken eller teller. Air gapet blir installert gjennom vask og teller, slik at slanger avløp under vasken kan kobles til den.

•Plasser noen håndklær og en bøtte under vasken. Plassere disse elementene under område hvor din luftspalte blir installert. Borer et hull i vasken eller teller hullet så bit og drill, hvis du ikke har et ekstra hull. Hvis du allerede har et hull utklipp, så er du klar til å installere luft gapet kit.

•Fjern luftspalte dekker fra luften gapet. Avsette dekselet. Løsne opp montering mutteren og fjerne fiber og gummi vaskemaskinen som er under montering mutteren. Deler av en luftspalte er bare løst samlet og må fjernes før installasjonen.

•Få en hjelper å hjelpe deg med å installere luft gapet på dette punktet. Plass gummi skive på stammen av luft gapet. Gå under vasken og installere luftspalte opp gjennom luften gapet hullet. Hjelperen installerer fiber vaskemaskinen på luften gapet stammen ovenfra, på vasken hull connection. Hjelperen vil hånd-stram montering mutteren på gjengede stammen før det er stramt.

•Stram ned tråder montering mutteren, ved hjelp av crescent skiftenøkkelen. Hjelperen vil gjøre dette ovenfor, mens du hindre det hele luftspalte spinning ved å holde den under vasken.

Sette inn en del av 7/8-tommers og 5/8 tommers slange til begge ender av din luftspalte. Kjør 7/8 tommer slangen til din disposisjon og 5/8 tommers slangen til oppvaskmaskinen. Sikre alle slangen slutten forbindelser med justerbar slangeklemmer.