Hvordan installere en Moen ventil

July 8

Hvordan installere en Moen ventil

Hvis Moen kranen lekker vann eller temperaturen ikke opprettholder en kontrollert temperatur som konsekvent, dusj valve patronen må skiftes. Etter kranen håndtaket er fjernet, kan ventil kassetten vanligvis trekkes ut. Det tar bare noen grunnleggende verktøy og bytte ventil kassett å installere den nye ventilen i kranen din Moen-dusj.

Instruksjoner

Finne de viktigste utkobling ventil for huset og slå av vannforsyningen til dusjen. Slå ventilen til høyre for å slå av vannet. Vannforsyning ventilen finnes ved badet i et tilstøtende rom eller i kjeller.

•Pop av dekorative hetten på kranen håndtaket med en flat skrutrekker. Fjern den ene skruen på håndtaket med Phillips-skrutrekker og dra av håndtaket. Løsne skruene i escutcheon plate rundt kranen håndtaket med en flat skrutrekker.

•Locate PIN-koden på den øvre forside delen av ventilen kassetten og trekke ut pin med nål nebbtangen. Dette holder ventil kassetten på plass og må fjernes før du trekke ut ventilen.

•Skyv plast verktøyet på ventilen som ble levert med utbyttbar patron. Plasser tang på verktøyet og slå den Lirk blekkpatronen løs og trekke ut ventil kassetten.

•Apply lys, selv strøk av smøremiddel på "O"-ringene som er synlige på den ytre delen av den nye ventil patronen. Skyv den nye patronen inn samlingen tappekran der den gamle var. Kontroller at bokstavene "HC," en pil eller Moen navnet finnes på kassetten.

•Sørg hullene på escutcheon plate med skruehullene og bruke en flat skrutrekker til å stramme skruene. Skyv håndtaket på plass og bruk en stjernetrekker for å sikre det på plass. Skyv dekorative hetten på plass. Slå vannet tilbake på og teste av dusjbatteri.