Hvordan installere en Moen tappekran knotten dråpe TS

May 28

Moen tappekran knotten slipp for badekar og dusjer er en tappekran håndtak med en vektet end. Vektet slutten tillater rask stans av vannstrømmen, bør temperaturen bli for varmt. I håndtaket forsamlingen kommer hovedsakelig ferdigmontert viktigste håndtak og base knyttet. Når du installerer en Moen tappekran knotten dråpe TS, krever temperatur stopp ringen installasjon. Stopp ringen er en annen sikkerhetsfunksjon å hindre utilsiktet skålding.

Instruksjoner

•Plasser temperaturen slutte ringen på innsiden av Moen slipp håndtak base. Stopp passer over akselen på innsiden av foten. Line opp hakket på Stopp med hakket på akselen.

•Thread vektet spaken på knott håndtaket med fingrene til den er stramt. Vektet spaken fullfører i håndtaket forsamlingen. Når du bruker håndtaket, kan vektet slutten du slå av vannet raskt.

•Plasser samlingen komplett håndtaket over tonerkassettenheten. Sporene på indre akselen skli over kassetten forsamlingen ermet. Skyv håndtaket til basen er flush mot escutcheon plate.

•Sikker håndtaket med beholde skruen gjennom center. Skru med en stjernetrekker.

•Vri på vannforsyningen til dusjen og slå på Moen slipp knappen til høyre for å kjøre varmtvann. Sjekk temperaturen ved hjelp av en standard termometer i rennende vann. Temperaturen bør ikke overstige 120 grader Fahrenheit. Trykk dekorative hetten over midten av håndtaket til det er jevnt med håndtaket.