Hvordan installere en Moen regnvann dusjhode

April 14

Hvordan installere en Moen regnvann dusjhode

Moen regnvann dusjhodet gir en beroligende aldersforskjell showering opplevelsen. Det er ikke vanskelig å installere den Moen regnvann dusjhodet. Du må ta forholdsregler når du fjerner den eksisterende dusjhodet for å hindre skade på dusj arm eller vegg avløp. Dusjhodet kanskje trenger litt kraft når kronglete det, som krever at du å holde dusj arm tett slik at armen ikke vri med dusjhodet.

Instruksjoner

•Plasser en klut rundt halsen av dusjhodet der den kobles til dusj arm. Låse et par vise grep over klut og tilkobling.

•Hold dusjen arm med én hånd nær veggen og vri vise tak mot klokken å løsne dusjhodet fra armen. Ved å holde dusj armen på denne måten, at du kronglete dusj arm i myk kobber rørleggerarbeid bak veggen.

•Rengjør av gamle rørleggere tapen fra trådene på dusj arm med en myk klut. Eventuelt fjerne fast rørleggers tape fra trådene med en stiv pensel eller gammel tannbørste. Bryte ny rørleggers tape rundt trådene av dusj arm.

•Sett den nye gummi skiven i nakken av Moen regnvann dusjhodet. Vaskemaskinen bør sitte flat og ikke har svinger eller vendinger.

•Thread den Moen dusjhodet til dusj arm til dusjhodet er hånd stramt. Bruke en skiftenøkkel for å slå tilkobling mutteren halv-igjen for å sikre fullstendig dusjhodet.