Hvordan installere en Moen ett håndtak dusj tappekran

October 13

Hvordan installere en Moen ett håndtak dusj tappekran

En Moen enkelt-håndtak dusj tappekran er kontrollert av en tappekran valve. Ventilen overvåker kaldt og varmt vann temperatur og styrer mengden av vann som kommer ut av kranen. Det er en sikkerhetsfunksjon som hindrer skålding. Alle kan installere en Moen ett håndtak dusj tappekran selv med noen grunnleggende materialer.

Instruksjoner

•Shut av varme og kalde vannforsyningen ventilene ved å slå spakene til høyre før du begynner å arbeide. Ventilene er vanligvis plassert i nærheten av badet i et tilstøtende rom i kjelleren eller nær varmtvannsberederen. Åpne kraner å skylle ut alle vann det er fortsatt i linjene.

•Fjern lokket i midten av kranen håndtaket som dekker den ene skruen ved å lirke den av med en flathodet skrutrekker. Dette vil avdekke skruen. Løsne skruen i kranen håndtaket med en Phillips-skrutrekker og dra av håndtaket. Grab rustfritt stål ermet tappekran montering med en tang og rykk den likefram opp for å fjerne den.

•Grab U-formet klippet som forbinder kranen til forsamlingen med nål nebbtangen. Fjern klippet fra samlingen tappekran.

•Forbered Trykk ny tappekran montering i stedet hvor gamle forsamlingen var. Skyv U-formet klippet på plass så det kobles til samlingen tappekran. Trykk rustfritt stål ermet over kranen. Sikre festeskruen med en stjernetrekker. Trykk ned på cap og sikre det på plass i kranen håndtaket.

•Vri på vannforsyningen ventilene. Kontroller at kranen fungerer riktig og slå på vannet i dusjen.