Hvordan installere en Moen erstatning patron ventil i en dusj

September 15

Moen dusj bruker en lang patronen for å distribuere varmt og kaldt vann. Over tid begynner selene rundt kassetten å svekkes og utvikle lekkasjer. Denne grunn kranen å dryppe lenge etter at du slår den av. Når kassetten begynner å mislykkes, må du erstatte den med en ny Moen kassett. Den vanligste Moen patronen for sin dusj kraner er 1225 kassetten. Moen dusj kassetter er tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

Finne plass til dusj VVS røret. Tilgang er panelet er ofte i et skap i det tilstøtende rommet. Åpne access-panelet og slå de to flaskeventiler til dusjen helt klokken å lukke. Gå tilbake til dusjen og slå kranen til eventuelle gjenværende vannet renne fra linjene. Slå av dusjbatteri når alt vannet dreneres. Hvis du ikke har tilgangspanel, slå av vannet til hele huset.

•Fjern justeringsskruen sikre dusj håndtaket til tonerkassettenheten, bruke en hex fastnøkkel. Trekk i håndtaket fra tonerkassettenheten. Fjern skruen som fester tappekran håndtak kortet til toppen av tonerkassettenheten med skrutrekkeren. Trekk kortet av samlingen.

•Skru escutcheon skruer Phillips-skrutrekker og dra escutcheon fra veggen. DEKKSKIVE platen er dekselplaten som skjuler avløp hullet i veggen. Trekke av ermet rundt kassetten med hånden.

•Trekk C-klippet fester til patronen dusj ventilen, bruker de nål nebbtangen. Toppen av C-klippet er tydelig der kassetten møter house dusj valve bolig. Grab slutten av Moen kassetten med tang og trekk den ut av dusj valve bolig.

•Sett Moen blekkpatronen i dusj valve bolig til hakk ørene linje med innsnittene i dusj valve bolig. Sett inn den låsering gjennom hakkene å låse kassetten på plass.

•La patron ermet over tonerkassettenheten. Den firkantede del av ermet skal peke. Plasser escutcheon plate over tonerkassettenheten og flush mot dusj veggen. Sikre platen med beholde skruene.

•Reattach håndtak kortet til slutten av kassetten med beholde skruen og resecure dusj håndtaket. Slå på avviklingen av ventiler og teste nye Moen kassetten.

Tips og advarsler

  • Hvis blekkpatronen ikke trekke med tang, kjøpe en Moen patron avtrekker en oppussing Center. Bruker patron puller er på baksiden av pakken.