Hvordan installere en Moen dusjhode

November 8

Enten du erstatter en lekk dusj head eller bare ønsker å oppgradere utseendet på badet, er en Moen dusjhode et godt valg for ditt bad. Moen produkter tilbyr funksjonell attraktiv design til aksenten din hjem. For å installere en Moen dusjhode, må du først fjerne den gamle dusjhodet. Prosjektet er enkelt og krever bare én håndverktøy å fullføre.

Instruksjoner

•Stram en skiftenøkkel rundt tilkobling mutteren som sikrer dusjhode til dusj arm. Hold dusj arm fanget det med hånden nær veggen. Bruke den ledige hånden for å slå skiftenøkkelen mot klokken for å løsne tilkoblingen. Når dusjhodet er løsnet, kan du skru den for hånd og fjerne den fra dusj arm.

•Bruk en klut til å fjerne alle gamle avløp båndet fra trådene på slutten av dusj arm. Bryte ny rørleggers tape rundt trådene i retning med klokken. Trykk tape til trådene med fingrene.

•Sett en gummi skive inn på innsiden av dusjhodet Moen. Vaskemaskinen er en forsegling mellom dusj arm og innsiden av dusjhodet. Trykk vaskemaskinen med fingeren til vaskemaskinen er riktig plassert i dusjhodet.

•Thread Moen dusjhodet til dusjen armen med klokken til det er hånden stramt. Plasser en ren klut over tilkoblingen og justere skiftenøkkelen over klut og tilkobling.

•Hold dusjen arm med en hånd og slå skiftenøkkelen klokken å fullføre stramme dusjhode til dusj arm. Skru på dusjen og se etter lekkasjer. Stram etter behov.

Tips og advarsler

  • Må ikke strammes dusjhodet. Det kan være nødvendig å fjerne dusjhodet og nytt bånd dusj arm trådene.