Hvordan installere en modell FTA2A termostat på en Baseboard varmeapparatet enhet

April 18

Modell FTA2A termostaten produsert av Fahrenheat/Marley samsvarer med amerikanske elektriske koden. Det er en dobbelpols termostat, som betyr det har to temperaturkontrollert krets interrupters. Den regulerer begge linjene innmatingens makt et Varmeapparat. Installere en termostat et grunnkort Varmeapparat er energi-effektiv og praktisk fordi du kan slå den på selektivt. Installasjonen kan variere fra 30 til 45 minutter.

Instruksjoner

Slå av strøm til baseboard varmeapparatet på viktigste effektbryter boksen.

•Velg hvilke slutten av baseboard varmeren du vil installere FTA2A termostaten. Hver ende av en baseboard ovn har en metallplate dekning for den nøyaktige størrelsen på FTA2A termostaten. Bruk en seks-i-ett-skrutrekker til å fjerne skruen holder en av metall plater.

•Kontroller at varmeapparatet mottar ingen strøm ved hjelp av en 220-volts lys tester. Koble lys testerens to sonde ledninger til L1 og L2, romex wire på baksiden av ovnen som leverer den elektriske strømmen varmeapparatet. Hvis lys tester viser ingen lys, er den elektriske kraften av.

•Familiarize deg med FTA2A termostaten. Når diagrammet som kom med termostaten; Det viser hvordan termostaten fungerer. "Bolig" er rammen i varmeapparatet, identifisert i diagrammet med et punkt, og det er merket som begrunnelse. Makt er identifisert som ledninger L1 og L2 (refererer til makten i), med en bakken identifisert med to linjer og en prikk (bare wire). To ledninger er trukket som sirkulære linjer; de representerer varmeapparatet kjernen og er klassifisert som lasten eller varmeelementet i varmeapparatet. Termostaten har fem ledninger; to ledninger er rød, to ledninger er svart og en wire er grønn.

•Twist en av termostaten to røde ledninger med L1 wire. Koble den andre ledningen med et Varmeapparat kjerne wire. Surr en av termostaten to svarte ledninger med L2 wire. Vri andre svarte ledningen med gjenværende Varmeapparat kjerne wire. Dekk alle fire tilkoblinger du foretok med wire-kontakt. Skru den grønne ledningen til boliger av ovnen. Denne prosessen grunnlag lokket.

•Fasten løs dekselplaten til varmeapparatet med skruen gitt. Slå på strømbryteren, og test varmeapparatet.

Tips og advarsler

  • Anta elektrisk kraft er på inntil bevist det er av.
  • Aldri koble to materen ledninger til den samme fargen på tråd av termostaten. Dermed setter en direkte kort på systemet og kan ødelegge termostaten.