Hvordan installere en Meter for en 120 Volt Panel

May 18

Hvordan installere en Meter for en 120 Volt Panel

En meter for en 120-volts panel kan overvåke spenningsnivå, og dermed gir nyttig informasjon i tilfeller når du feilsøker et system er involvert. For eksempel hvis en elektronisk enhet som får sin makt fra 120-volts panelet ikke fungerer riktig, kan et blikk på måleren fortelle deg om panelet har 120 volt stede. Dette kan føre feilsøker mistenker at problemet ligger hos det elektroniske apparatet.

Instruksjoner

Frakobles alle elektrisitet til 120-volts panelet.

•Measure bredde og lengde på måleren som skal installeres i 120-volt-panelet. Merke de dimensjonene på panelet med en blyant, gjør et rektangel. Kontroller at det ikke er noe bak panelet fordi du vil være bore hull på måleren panelet beliggenhet.

•Drill et hull i hvert hjørne av rektanglet på panelet. Bruk en stikksag med et metall blad for å klippe panelet mellom hver av de fire boret hullene. Dette fører til en firkantet del av panelet for å falle ut. Fjerne den rektangulære delen og sett måleren inn plassen på panelet at du kutte ut.

•Drill et hull i panelet på meter fire montering skruen stedene. Sikre meter til panelet ved å skru i hver av de fire skruene inn monteringshullene du bare boret.

•Gå til baksiden av panelet. Kutt lengder av svart og hvitt wire lenge nok til å gå fra måleren til 120-volts inngangsterminalene for panelet. Bruk wire strippere for å plyndre en kort lengde på isolasjon fra hver ende av svart og hvit ledninger.

•Koble svarte ledningen fra den 120-volts varme inngangen, som skal ha en egen inngang svart tråd, til en av terminalene på måleren av berørende seg med varme slutten av en loddebolt samtidig med et stykke av soldar. Gjenta med den hvite ledningen og nøytrale innspill terminal, som skal ha en egen hvit ledning for spenningen i panelet.

•Koble strøm til 120-volts panelet. På måleren skal nå angi 120 volt.

Tips og advarsler

  • Bruk en fil for å glatte kuttet kantene av panelet hvis de har for mange grader.
  • En kostnad på 120 volt er farlig og kan føre til elektrisk støt. Kontroller at det ikke er før begynnelsen arbeid.