Hvordan installere en metall tak på et eksisterende hus

April 12

Hvordan installere en metall tak på et eksisterende hus

Når det er tid erstatte taket på hjemmet ditt, kan du bestemme du ønsker å bruke korrugerte metall tak i stedet for helvetesild. Metall tak vanligvis koster mer, men det vil stå opp til brann, stormer og insekter. Slike tak vil typisk vare mange år lenger enn grus tak, og mange huseiere finner at de kan gjøre installasjonen selv. Sluttresultatet er vel verdt innsatsen involvert, og gjøre det selv gir ikke bare personlig tilfredsstillelse, men også betydelige kostnadsbesparelser.

Instruksjoner

•Bruk hansker, øye beskyttelse og sikkerhetssele når arbeider på taket. Spenne stigen nøye, og kontroller at det er solid plassert før du prøver å klatre på taket.

•Fjern den gamle overbygg fra hele overflaten av taket, hvis du velger å ikke dekker gamle helvetesild. Gamle Helvetesild kan pried av med en taktekking spade og avhendes i henhold til lokale forskrifter. Din kommune kan har lover om salg av overbygg materialer, så husk å sjekke før dumpet dem.

•Sweep overflaten av taket slik at det er gratis for alle partikler. Fjern alle skruer eller spiker som stikker opp slik at overflaten er glatt.

•Unroll en isolert damp barriere over taket ett avsnitt om gangen. Være at siden damp barriere mot taket. Spikre det på plass med galvanisert spiker. Det kan enten være festet til taktekking dekk eller til sperrene.

•Plasser nedleggelsen strimler langs takskjegget og fest dem på plass med galvanisert negler. Noen nedleggelse strimler har limet på dem for å holde dem på plass. Forsegle øvre kantene av strimler med taket fuger å holde fuktighet ute.

•Lay av bølgepapp paneler på plass slik at de passer tett over nedleggelse strimler og bruk skruer med vedlagte skiver for å sikre panelene. Start med raden på det laveste nivået av taket og fullføre det før du flytter til neste rad. Overlappe sidene av paneler som du plasserer dem, bruke en linje med tetninger mellom dem før du feste dem i stedet. Også bruke caulking mellom radene slik at vannet ikke får i rundt endene av panelene.

•Plasser ridge panelet på ryggen av taket tross alt av metall panelene er på plass. Bruke fuger der det berører korrugerte panelene. Bruk skruer med skiver holde ridge panelet på plass og fullføre taket.

Tips og advarsler

  • Det kan hende du kan installere din nye metall tak over eksisterende taket uten å fjerne helvetesild. De fleste byggforskrifter tillate et nytt tak til installeres over en gammel en. Dette resulterer i mer isolerende verdi, i tillegg til en betydelig besparelse kostnader og arbeidskraft.
  • Bruk alltid sikkerhetsutstyr og aldri fungere på våte eller kald taket. Bruk vernehansker og vernebriller å ytterligere beskytte du fra skade.