Hvordan installere en metall dal på taket

September 24

En av de vanligste stedene der lekkasjer begynne på taket er i dalene. Dette er fordi rusk tendens til å bygge opp på disse stedene, som bremser ned strømmen av vann. Derfor er det viktig å installere dalen blinker. Metall dalen blinkende er vanligvis laget av galvanisert metall og er lett å arbeide med. Installere metall dalen blinkende monterer ny helvetesild. Hvis du erstatter metall dalen eller legge til en dal i en eksisterende taket, vil Helvetesild rundt blinkende måtte fjernes midlertidig.

Instruksjoner

•Linje dalen med en rad av følte taktekking papir. Trykk midt på papiret i dalen og klippe toppen og bunnen overholder foran og øvre kanten av taket.

•Sett metall dalen blinker så strekker seg fra toppen av taket til den nederste kanten av taket. Trim endene til linje opp med kant benytter tinn snips. Hvis flere lengden av blinkende brukes, kontrollerer du høyere stykket overlapper det lavere stykket for nedadgående avrenning. Spiker blinkende ned med overbygg negler langs kantene av blinkende bare. Plass en spiker hver 12 inches. Hold skyve på blinkende som du spikeren for å sikre at det er ligger flatt mot taket.

•Bruk en sparkel å spre taktekking sement langs kantene av blinkende. Dekk spiker i blinkende med sement.

•Installer Helvetesild fra en side av taket slik at de fortsette 12 inches utenfor sentrum av dalen, på den andre siden av taket. Gjør dette for begge sider samtidig arbeid fra bunnen opp, og veve det overlappende Helvetesild fortløpende. Overlappe veving Helvetesild for nedadgående avrenning. Ikke spiker i blinkende.

•Lokk som kan klikkes to kritt linjer på Helvetesild for skjæring. Plass linjene mellom midten av dalen og hver kant av blinkende.

•Start nederst og begynne å kutte ut delen av Helvetesild i sentrum av dalen ved hjelp av et verktøy kniv. Skyv et stykke en metallplater mellom at Helvetesild og blinkende som du kuttet for å holde kniv treffer blinkende.

•Caulk to parallelle perler av overbygg sement på under kanten av Helvetesild på begge sider å overholde Helvetesild til blinkende.

•Caulk under hver overlappende grus langs kantene å følge det singel under.