Hvordan installere en manuell sprinkleranlegg

December 7

Hvordan installere en manuell sprinkleranlegg

Riktig installert vann i bakken eller over bakken sprinklere den ønskede delen av en plen effektivt, og dermed redusere tid og arbeid brukt gjennom manuell vanning. Sprinkler hoder er tilkoblet via et system av underjordiske rør som tillater vannet å strømme gjennom dem. Når ventilene er manuelt slått. Ta deg tid når planlegging systemet, så punktene du velger for veggsprinkler hoder installasjon vannet plenen effektivt, uten tørr flekker som skade torv.

Instruksjoner

•Test viktigste vann linje for å finne ut om den støtter et sprinkleranlegg eller be en rørlegger til å rette trykk og flow rate. Vanligvis skal vanntrykket i utenfor kranen måle 30 til 35 pounds per kvadrattomme (psi), mens ideelle infusjonshastigheten er 10 og 13 gallons per minutt (gpm). Teste trykket med en trykkmåler, og noter hvor lang tid det tar for smekke å fylle en 1 gallon bøtte. Dele gallon størrelse av bøtta tiden i sekunder å avgjøre gjeldende flow rate.

•Map området der du vil installere sprinklersystemet på millimeterpapir. Inkluder plasseringen av trær, planter og plen kamper, med underjordiske verktøy linjer. Spør din lokale verktøy selskapet å sende en representant merke plasseringen av rør på bakken med pulverisert kritt. Merke plasseringene sprinkler og hodene på millimeterpapir. Bruk full sirkel, kvart-sirkelen og halvsirkel så deres vann dekning overlapper.

•Sett innsatsen i bakken og utvide hyssing mellom dem Mar plasseringen av skyttergravene for rørene. Sett inn flagg i bakken for å bestemme flekker for sprinkler hoder. Avhengig av fryse dybden i ditt område, grave 5-10 tommers dyp skyttergravene langs innsatsen.

•Trykk inn viktigste vannlinjen like bak smekke og sett en komprimering tee det. Også sette inn en tilbakestrømming tilbakeslagsventilen, stopp-og-avfall ventil og manifold.

•Skjære 3/4-tommers PVC rør til deres nødvendig lengder bruker pipe kniver. Lå rørene i skyttergravene så du vet stedene. Sand indre og ytre kantene med rør og fittings til å jevne dem ut. Bruke PVC primer og lim til indre kantene av PVC-rør og fittings. Trykk en passende på et hjørne av røret og slå lett slik at limet tar tak.

•Skjære rør stigerør til deres nødvendig høyder så sprinkler hoder de støtter faller rett under jord linjen. Koble trær til kontaktene i PVC-rør på deres forhåndsbestemte steder. Støtter en utvidelse fast med én hånd og vri sprinkleranlegg hodet å bli to sammen.

•Backfill jord i skyttergravene å dekke rørene. Tamp jorda for å fjerne innestengte luften før planting på ønsket rekke gressfrø eller legging torv.