Hvordan installere en manuell Honeywell Flex 410

September 20

Enhver bygning skolen, hotellet eller sykehus som har en innebygd brann forhindrer system må en kontroller for å angi og overvåke systemet, og Honeywell Flex 410 er en brannalarm Kontrollpanel som kan styre både sprinkler og alarm systemer. For å installere dette panelet, må du først montere den på en vegg, deretter koble riktig ledningene fra systemet til terminalene inni.

Instruksjoner

Slå av strømmen til rommet der du installerer Honeywell Flex 410 ved å bla overbelastningsbryteren å det "av" posisjon. Plasser kontrollpanelet i plassering og posisjon som du ønsker å installere det, og bruke makt bore for å sette monteringsskruene gjennom fire monteringshullene på hjørnene av enheten.

•Bruk en wire stripper å strippe endene av positive og negative vekselstrømmen ledninger i elektriske systemet. Sette inn strippet endene av ledningene i terminalene på nederst til venstre på enheten og bruk skrutrekkeren å vri og stram terminalene å holde ledningene på plass.

•Bruk wire stripper å strippe endene av ledningene som kommer fra sonene innvielsen av brannalarmen systemet. Strippet kabelendene inn terminalene på venstre side av enheten og trekk dem med skrutrekkeren. Hvis du bruker "Klasse A" soner, kan du bruke de fem øverste terminalene. Hvis du bruker "Klasse B" soner, kan du bruke ti terminalene nederst i denne delen.

•Koble ledningene fra programmerbare reléer, varsel apparater og eksterne annucators til de delene av terminaler plassert på høyre side av kontrollpanelet. Reléer gå i den øverste delen apparater i midten og annucators på bunnen.

•Koble telefonlinjer til alle terminaler plassert øverst i kontrollpanelet. Hvis du bruker et batteri backup system, koble til strømkontakten på nederst til høyre i panelet. Når alle tilkoplinger er opprettet, plass dekselet over panelet.