Hvordan installere en magnetisk lås

October 18

En magnetisk lås er en elektronisk maskinvareenhet som brukes for å sikre en dør i en ramme. Så lenge magneten forsynes med strøm, vil det bli låst. Når strømmen blir forstyrret, som under nødstilfelle magneten frigis. Dette tillater passasjerene å åpne døren og avslutte trygt. Sammenlignet med mest elektrisk låser, magnetiske eller mag lås er ganske enkelt å installere, om å ha noen erfaring med ledningsnett og elektriske komponenter hjelper.

Instruksjoner

Installasjon på ut svingende dører

•Velg din. Magnetisk låser er vurdert på antall lbs. av makt kan tåle. Høyere sikkerhetsnivåer, Velg låser tåle et større antall lbs. En 300-pund mag lås vil være tilstrekkelig i de fleste lette programmer, mens enheter så høyt som 1200 lbs. er tilgjengelig for mer krevende bruker.

•Installer magnetisk lås på den indre delen av dører som svinge på utsiden. Dette er den vanligste programmet for disse låser og standard på fleste utgangsdører.

•Locate papir malen med din. Denne malen vil bestå av to selvklebende ark. En av disse er installert på døren, mens den andre er installert på hodet av rammen. Malen inneholder instruksjoner om hvor den skal plasseres, samt steder for skruer og andre montering enheter.

•Installer streik platen på døren i samsvar med malen. Sett inn streiken montering skruen gjennom platen, så sikre denne skruen i sex bolten på den andre siden av døren. Du må bruke sex bolter for disse låser til å tåle de høye nivåene av kraft. De fleste mag låser følger med riktige festene.

•Drill hull i hodet på rammen i henhold til malen. Bruke monteringsskruene for å sikre magnet i hodet av rammen. Dekke hodene til monteringsskruene med plug dekker, hvis oppgitt.

•Supply makt til magnetiske låsen. Disse enhetene kan være hard-telegrafert til bygningens elektrisk system, eller kan kobles til "plug-in" strømforsyning som bruker enkel CAT5 (RJ45)-kontakter. Hvis du ikke er erfarne med elektriske ledninger, kan du vurdere å bruke en plug-in strømforsyning utformet for nybegynner installatører. Du kan også vurdere å installere et backup-batteri strøm.

•Leveres med enheten tilgang til systemer eller brann alarmer, hvis aktuelt. Magnetisk låser følger med kabling diagrammer som indikerer hvilken farge ledninger skal kobles til disse typer systemer. Noen mulige koplinger inkluderer kortlesere, ringeknappene og utløserknappene og manuell brann-release enheter. Alle disse enhetene kan være kablet å operere og låsen mag kabling diagrammer med hver enhet.

Installasjon på i-svingende dører

•Installer magnetisk lås på den indre delen av inswinging dører med en Z-brakett. Z-braketten brukes til å plassere lås streiken slik at det sitter over toppen av døren. Magneten selv installeres på rammen overskriften å justere med streiken.

•Bruk maler for å hjelpe deg å installere Z-braketten til toppen av døren ved hjelp sex bolter.

•Sikker streiken til den andre enden av Z-braketten bruker inkludert festene. Streiken skal vende døren, men settes over toppen av døren slik at forhold ansiktet til rammen topptekst.

•Drill hull i møte med rammen til å betjene monteringsskruene for magneten. Installer magneten og sikre det på plass med skruene. Dekke hodene til skruene med plug dekker hvis de er inkludert.

•Leveres med låsen levere strøm og integrere låsen med andre enheter etter behov. Følg informasjonen i trinn 6 og 7 (over) som du har fullført denne oppgaven.