Hvordan installere en magnetisk døren Holder

May 11

Hvordan installere en magnetisk døren Holder

Magnetiske døren holdere brukes til å holde skap og veldig lett skjermen dører lukket, og sterkere som brukes til å holde tyngre dører åpne. Installasjonen er svært enkel og krever bare en skrutrekker, en blyant og muligens en drill. Mest magnetiske holdere kommer med skruer, og det eneste du trenger å se er at skruene er kortere enn tykkelsen på døren.

Instruksjoner

•Skru den magnetiske delen av holderen på innsiden trim i et skap eller på døren jamb av en lys skjerm dør som du ønsker å holde stengt. Magneten skal flush med den ytre kanten av kabinettet eller jamb. Skru den magnetiske delen av holderen på utsiden av en dør i bunnen eller kanten hvis du ønsker å bruke den til å holde døren åpen.

•Sett metall plate på magnet, og plasser den slik at den er flush med magnetiske holderen på alle sider. Lukk døren skap eller skjermen, og markere posisjonen til platen på døren med en blyant. Åpne døren, Juster platen med blyant merkene på døren og skru den med en skrutrekker. Lukk døren, og test abonnenten.

•Åpne døren fullt hvis abonnenten er ment å holde døren åpen. Angi metal ball eller platen på magnet, og justerer med en overflate som den kan knyttes til, for eksempel et gulv, gjerde brettet eller vegg. Skru den på overflaten med skruene som ble levert. Åpne døren for å sikre at abonnenten fungerer.

Tips og advarsler

  • Dersom veden er svært vanskelig, er det en god idé å bruke en drill til å gjøre piloten hull for skruer. Bruk en borekrone som er ganske litt smalere enn skruen.
  • Ikke legge gulvet mount døren holdere hvor de vil være en tripping fare.
  • Fest wall mount holdere stenderne i veggen eller bunnplaten hvis mulig. Hvis du må bruke veggen ankere, er metall molly bolter å foretrekke til plast ankere, spesielt for tunge dører.