Hvordan installere en lynavleder

April 30

Hvordan installerer en lynavleder. En lynavleder er utformet for å gi lyn en trygg vei gjennom å reise hvis en bolt skjer å slå huset. Skaden skyldes en direkte hit; en lynavleder tar lyn langs en sti i bakken, der det er spredt uten skade bygningen eller innbyggerne. Her er noen tips om installasjonen.

Instruksjoner

•Determine hvor din grunnstøtinger vil være. Avhengig av størrelsen på huset ditt, vil du trenger minst to. Hvis huset er større i omkrets enn 250 fot, men 350, må tre grunnstøtinger. Hvis omkretsen er mellom 350 og 450 fot, du trenger fire, og så videre. Grunnstøtinger bør være i motsatte hjørner av huset, hvis du kan ordne det slik.

•Plasser lyn stenger regelmessig, helst 20 fot fra hverandre, på de fleste. End stenger installeres innen minst én fot på slutten av taket, om Ben, på det meste, er akseptabelt.

•Legg kabel klemmer eller festene, om alle tre feet. Du kan kjøre dirigent kabler langs og ned listverk, rennesteinen rør og andre strukturelle deler av huset, for å få et ryddigere utseende installasjon jobb.

•Sett en på bakken stenger, hvis det er mulig, nær elektrisk bakken for det elektriske systemet. Begrave wire det er et alternativ.

•Locate poeng i det elektriske systemet der makten surges fra Lyn kunne rote opp bestemte enheter i huset, som telefoner, datamaskiner, TVer, og så videre. Installere en hel-huset bølge bør på boksen krets eller personlige arrestors på de tidligere identifisert stedene i huset.

•Bruk en stor hammer sette bakken stangen ned i bakken. Det kan lett bli hamret i. Et annet alternativ, er hvis du velger, å begrave en bakken plate på riktig sted.

Tips og advarsler

  • Ikke la kablene bøyes kraftig i "U" eller "V" formasjoner når som helst.