Hvordan installere en Leviton lysdemperbryter

November 8

Hvordan installere en Leviton lysdemperbryter

Lys dimmer brytere brukes til å redusere standard av belysning som en light fixture produserer. Dette skaper en annen stemning i rommet. Dimmere kan operere én eller flere lys, men den totale effekten av alle lyspærer bør ikke være mer enn dimmer bryteren (vanligvis rundt 600 watt). Selv om bryteren dimmer er litt større enn en vanlig bryter, vil det passe komfortabelt i en standard lysbryter, etter bryteren gamle er fjernet. Leviton dimmer brytere tar litt tid å sette i.

Instruksjoner

Slå av strømmen med strømbryteren. Dra to svarte ledningene fra hverandre på baksiden av boksen. Merk at det er en grønn (bakken) ledning, samt to hvite (nøytrale) ledninger er koblet sammen med en plast kronglete mutter. Deretter slå tilbake på, men ikke røre noen av ledningene med hendene.

•Plasser ene enden av en spenning tester på slutten av bakken ledningen, og den andre enden av tester spissen av en av svarte ledningene. Holde testeren på bakken ledningen, trykk på slutten av den andre svarte ledningen med testeren. Tilbake ledningen som forårsaker testeren lys opp er varme wire (feed wire som leverer strøm), og den andre svarte ledningen er Last ledningen (med makt til å lette kampen). Nå slå tilbake.

•Study baksiden av Leviton dimmer. Den svarte terminalen mottar varm ledningen, og den røde terminalen mottar Last ledningen. Det er også en grønn terminal som mottar bakken ledningen. Ikke bry deg med andre Kunststoffbelagt terminalen, da dette er en tre-veis belysning kretsen. Trykk Last ledningen i sporet med røde terminalen, og terminalen skru. Presse varm ledningen inn i sporet sorte terminalen, og terminalen skru. Deretter trykk bakken ledningen inn i sporet av grønne terminalen, og terminalen skru.

•Skyv ledningene nøye inn på baksiden av bryteren-boksen, og deretter også presse bryteren dimmer i boksen. Fest dimmeren boksen med de to skruene. Da satt på bryteren dekselet ved å installere to små skruer. Slå på strømmen.

Tips og advarsler

  • Gjør dobbelt sikker på at strømmen er på før du installerer dimmeren.