Hvordan installere en kvadrerte elektriske Panel

July 17

Hvordan installere en kvadrerte elektriske Panel

Elektriske paneler laget av Square D er noen av de vanligste panelene tilgjengelig i dag. De har en enkel, brukervennlig design, og nesten alle elektrikere jobber i dag er kjent med merket. Elektrisk hovedpanelet er sentrum av ditt hjem elektrisk system; alle personlige kretser sammen i denne ettall. Installere en Square D elektriske panelet krever lite elektrisk kunnskap og kan spare penger. Vær alltid forsiktig når du arbeider med elektrisitet Hvis du føler deg usikker når som helst, stoppe og ringe en lisensiert elektriker.

Instruksjoner

•Decide om du vil at Square D panelet flush monterte eller overflaten montert. Flush monterte betyr at døren til panelet sitter flush med veggen. For å tømme montere panelet, bare montere den mellom to veggen studs. Overflaten montering panelet lar deg montere den på betong eller mur.

•Monter panelet. Det er montering hull inne elektrisk panelets skall. Stasjonen skruene som følger med skjermen gjennom disse hullene og inn i tre eller mur.

•Locate fire service-inngangen ledningene som kommer inn i huset electric Pole. To av ledningene er svart, er grønne og er hvit. Rute fire ledningene gjennom toppen eller bunnen av boksen Square D, som er mer praktisk.

•Ta to svarte ledninger du rutes i boksen Square D og distribuere dem til den viktigste breaker ligger på toppen av boksen Square D.

•Strip 1/2 tommers isolasjon fra to svarte ledningene, deretter installere dem i den viktigste strømbryter to koblingspunkt. Kontroller at de går hele veien og stram skruene for å holde dem på plass.

•Strip 1/2 tommers isolasjon fra de hvite og grønne ledningene. Installere den hvite ledningen og den grønne ledningen i nøytralt bar (baren med flere hull nedover siden av Square D panelet skallet). Hver ledning går i et separat hull. Stramme skruene som holder hver ledning på plass.

• Din panelet installasjonen er fullført. Nå bør du ringe en lisensiert elektriker for å kjøre ledninger igjennom din hjem.