Hvordan installere en klemme på tråders

April 13

Hvordan installere en klemme på tråders

Wire koblinger brukes i alle typer elektrisk utstyr, særlig i utstyr som tørketromler, kjøleskap og ovner. I de fleste tilfeller er disse wire kontaktene loddet til wire, som tilbyr et sterkt bånd og maksimal spenning flyt. Dessverre noen ganger det obligasjonslån svekker og ledningen kan løsne fra kontakten. Når det skjer, alt håp er ikke tapt, kan du bare erstatte loddet kontakten med en klemme på tråders. Her er hvordan du kan reparere apparatet og spare det hassle og bekostning å kjøpe en ny skyldes en brutt wire.

Instruksjoner

•Vri kraften til utstyr OFF.

•Åpne opp boliger eller kontroll panelet der den brutte koblingen ligger. Bruk din needlenose tang til å trekke den gamle koblingen av terminalen. Fordi disse kontaktene kommer i en rekke ulike typer og størrelser, vil du være sikker på å ha en passende erstatning; Det er lurt å ta den gamle koblingen med deg når du hodet til jernvarehandel.

•Ta ledningen som brøt av koblingen og bruk din wire strippere for å fjerne ca 1/4 tommers isolasjon fra ledningen. Vri strandet ledningen mellom tommelen og finger for å sikre at det er så tett sår som mulig.

•La ledningen inn i kontakten. Bruk verktøyet krymping (eller needlenose tang fungerer... du må bare klemmer stramt) Crimp kontakten på tråden. Kontroller at ingen tråder av wire er utenfor koblingen før krymping. Et annet tips er Crimp ene kontakten samtidig en strammere hold.

* Merk: Hvis et plastdeksel har tråders klemme på den installeres via nettet først, deretter crimp på kontakten, og til slutt, skyv plast dekselet opp og over koblingen.

•Nå fest koblingen over terminalen. Gi det et liten trekk å sikre at det er sikkert og at ledningen er tett crimped på plass.

•Bytt alle boliger eller kontroll panelet deler og slå av strømmen til enheten igjen.

Tips og advarsler

  • Erstatte alltid en tråders med nøyaktig samme størrelse kontakten eller vil du oppleve en rekke problemer med apparatet, hvorav noen kan være farlig.
  • Mens klemme-på koblinger er egnet erstatninger for loddet koblinger, tilbyr de ikke styrke eller pålitelighet som slitte kontakter. Dette er ikke altfor viktig, er det bare en påminnelse om at alle klemme-på tilkoblingene er så tett og sikker som mulig.