Hvordan installere en klær stang i et skap med gaveeske

February 10

Installere en skapet stangen er en enkel jobb som kan gjøres på under en time. Rod sockets er vanligvis skrudd inn i veggen og innramming pigger på høyden du ønsker å henge skapet stangen. Hvis du har et lite kott med pigger bare i hjørnene, at jobben ikke krever noen flere trinn. En løsning er å installere et stykke trelast til motsatt vegger, som fungerer som stenderne. Sikkert feste trelast vegger, opprettes fast struktur som du kan knytte rod kontaktene.

Instruksjoner

•Measure og mark to stykker av trelast 3 inches lenger enn ønsket høyde av skapet stangen. Bruk en snekker plassen for å tegne en loddrett linje over hvert bord på mark. Trim styrene på linjene ved hjelp av en SAG.

•Mark en vegg 3 eller 4 inches over der du vil installere skapet stangen. Mål avstanden fra det punktet på veggen på baksiden av skapet. Overføre som måling for å markere motsatt vegg.

•Vertically står styrene. Hvile slutten av ett bord på gulvet mot veggen der du skal henge skapet stangen. Juster midten av styret for å merke på veggen. Bruker en drill og litt, bore fire likt mellomrom hull 8-10 inches hverandre gjennom styret i en loddrett linje.

•Fjern styret.

Sette inn en muffetype veggen anker i hvert hull. Gjenta boringen i motsatt vegg å gjøre piloten hull og installere vegg ankere.

•Reposition styret på en vegg, justere pilot hullene i styret med hullene i tilsvarende veggen forankrer. Skruen styret til veggen med en drill og kjøring litt. Gjenta denne fremgangsmåten med styret på motsatt vegg.

•Measure og mark 3 inches ned fra toppen av installert styrene. Merk tverrgående midten av styrene på dette nivået. Bore pilothull gjennom hvert merke. Installere stang fotstykkene ved bestått en skrue gjennom baser i kontaktene, og skru dem inn pilot hullene i styrene.

•Measure avstanden mellom innsiden av socket å beregne lengden til skapet stangen. Trekke fra 1/4 tommers fra at lengde. Måle og markere skapet stangen til den dimensjonen. Trim stangen med en SAG. Henge stangen mellom de to kontaktene.