Hvordan installere en kjøkkenvask avløp avløp

July 12

Hvordan installere en kjøkkenvask avløp avløp

En titt under typisk vasken avslører et sett med kronglete rør som ofte forvirrer potensielle rørlegger. Men bygging og installering av guts under en vask bassenget er grei og enkel. Lære å installere en kjøkkenvask avløp avløp gir praktisk huseiere med opplæring og ferdigheter for en rekke Rørleggertjenester reparasjon. Hvis du ikke tankene å få litt våt, oppvaskkum avløp installasjon er enklere enn du kanskje tror.

Instruksjoner

•Familiarize deg med innholdet i vasken avløp installasjon utstyr. Åpne pakken og identifisere tre grunnleggende deler: P-trap, rør filtypen som går fra sakte linjen til P-trap og rør utvidelse som går fra P-trap til undersiden av Vaskens sil. P-trap er delen av rør som har en 180-graders kurve. Filtypen fra silen til P-trap er rett, og røret som går fra sakte linjen til P-trap funksjoner en 90-graders kurven i den ene enden.

•Koble P-trap-til-silen utvidelse til undersiden av Vaskens sil. Som med alle tilkoblinger, festes røret en komprimering ring og komprimering mutter. Først, skyv komprimering ringen over rør forlengelsen. Skyv mutteren over rør forlengelsen. Kontroller at den koblede siden av mutteren vender oppover, mot trådene av silen. Fest og skru mutteren til silen ved å dreie.

•Hold P-trap mot tilknyttede rør forlengelsen. Justere P-trap's plassering for å simulere sin endelige posisjon. Plasseringen av P-trap må tillate siste rør forlengelsen å kjøre på en nedover skråning fra P-trap til sakte. Når du er på plass, kan du bruke en blyant merke P-trap's posisjon på røret knyttet i trinn 2. Fjerne rør som er knyttet til silen. Bruk en hacksaw for å klippe merket røret lengde.

•Reattach røret til silen. Skyve en annen komprimering mutter og ring over vedlagte røret, denne gangen posisjonering trådene nedover for å godta P-trap's tråder. Fest og skru mutteren til P-trap.

•Bruk et målebånd å bestemme lengden på den siste delen av røret. Plasser målebåndets slutten til rørets forbindelse med sakte linjen, og utvide båndet til rørets forbindelse med P-trap. Bruke en blyant for å overføre denne målingen til datakanalen. Buet slutten av røret må være intakt, så kuttet fra den andre siden. Bruk en hacksaw for å klippe røret. Skyv en komprimering ring og mutter over røret, tråder mot buet slutten. Plassere og legge rett slutten til sakte linjen. Fest og skru mutteren på buet slutten til P-trap. Kjøre vann gjennom avløpsrør og kontroller for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Bruke et målebånd for å bestemme rør størrelser før du kjøper materialer.
  • Aldri vikle pipe-Gjengetape rundt trådene komprimering ringen og mutter beslag fordi det kompromisser segl laget av komprimering.