Hvordan installere en Kingston messing kjøkkenkran

September 22

Kingston messing gjør en rekke kraner, men ikke alle av dem er messing. Installere deres Kjøkkenarmaturer krever de samme grunnleggende trinnene som å installere andre merkenavn. Montering maskinvare er litt annerledes, men det fortsatt oppheng og strammer på samme måte som andre merker. Dette prosjektet tar omtrent en time å fullføre--muligens mindre hvis du har tidligere erfaring installere kjøkken kraner. Før du begynner, kontroller at du har alle deler i dokumentasjonen tappekran.

Instruksjoner

•Fjern gamle kranen fra counter toppen. Stengt av både vannrør under kranen ved å dreie ventilene. Skru monteringsmutterne under kranen med en skiftenøkkel. Koble slangen forsyningslinjer ved skru kontaktene fra bunnen av kranen, og trekke kranen opp og ut av disken. Skrap vekk overflødig rørlegger er kitt med skraper.

•Knips den nye kran dekk platen, en plast-plate formet som kranens base, i bunnen av Kingston messing kranen, hvis enheten kommer med en kortstokk plate. Hvis ingen dekk platen er angitt, trykker du rørlegger er kitt rundt kanten av dekk platen. Dekk kanten av platen med putty.

•Sett kranen i counter toppen montering hullet, så kranens aksel glir gjennom senterhullet. Trykk kranen mot counter toppen fast.

•Skru monteringsutstyr på base akselen av kranen, under telleren. Stramme denne maskinvaren med en skiftenøkkel til kranen er sikkert festet til disken.

•Koble tilbudet slanger til bunnen av kranen og skru kontaktene med en skiftenøkkel eller tang, hvis de passer koblingene lettere.